Úvod Výrobcovia Huawei Huawei: Mate 10 Pro je najlepší telefón, o ktorom Američania ani nepočuli

Huawei: Mate 10 Pro je najlepší telefón, o ktorom Američania ani nepočuli

6

Huawei minulý mesiac prezradil, že počas CES 2018 predstaví plány vážnejšieho vstupu na americký trh. Pre spoločnosť je to obrovský krok, ktorý im má pomôcť prekonať AppleSamsung v boji o pozíciu lídra smartfónov. S akým zariadením by to tak mohli skúsiť? Čo tak s aktuálnou vlajkovou loďou, Huawei Mate 10 Pro vybavenou umelou inteligenciou!

Čínsky výrobca svoju novinku americkému ľudu predstaví ako „najlepší telefón, o ktorom si nepočul“. Sloganom spoločnosť naráža na amerických zákazníkov, ktorí doteraz skutočne nemali možnosť kúpiť si Huawei zariadenia u operátorov. Práve nákupy u operátorov sú v USA najpopulárnejšie a pre výrobcov najdôležitejšie. Na rozdiel od slovenských operátorov tí americkí telefóny sem-tam dávajú za vynikajúce ceny a v mnohých prípadoch aj úplne zadarmo.

Je kvalitný, no je najlepší?

Je však Huawei Mate 10 Pro najlepší telefón, o ktorom Američania nepočuli? Ťažko povedať, je to totiž subjektívny názor. My však vieme jedno, je to veľmi kvalitné high-end zariadenie schopné konkurovať nie len Samsungu, ale aj Apple. Presvedčili sme sa o tom v našej recenzii, slepom foto teste či počas pracovnej cesty do Číny.

Čo hovoríš na plány Huawei? Myslíš, že sa im podarí uspieť aj za veľkou mlákou? Daj nám vedieť v diskusii nižšie!