Predpredaj novinky Oukitel K5000 začal len minulý týždeň a i za tak krátky čas si stihol získať množstvo fanúšikov. Okrem skvelých špecifikácií je však najväčším lákadlom najmä obrovská 5000 mAh batéria.

Práve tú sa výrobca rozhodol porovnať s konkurenciou, teda konkrétne so zariadeniami Xiaomi Mi Mix 2 a iPhone 7 Plus. Celý test si môžete pozrieť na videu nižšie.

Oukitel K5000 je vybavený batériou s kapacitou 5 000 mAh, Xiaomi Mi Mix 2 zas 4 000 mAh kapacitou a iPhone 7 Plus dostal do vienka 2 910 mAh kapacitu batérie. Je samozrejme logické, že Oukitel vydrží najviac, keďže disponuje najväčšou kapacitou z trojice. Avšak po porovnaní s Xiaomi Mi Mix 2, ktorý má len o 1 000 mAh menšiu batériu, má Oukitel stále 56% kapacity, zatiaľ čo Mi Mix 2 sa z nedostatku šťavy vypína. To značí o tom, že batéria Oukitel K5000 je nie len veľmi odolný, ale má tiež výborný systém riadenia spotreby energie.

Okrem toho K5000 disponuje 5,7-palcovým displejom s úsporným, no oku lahodiacim HD+ rozlíšením, lesklým a zaobleným dizajnom pre lepší komfort v rukách, selfie kamerou produkcie Samsung, zadnou kamerou z dielne Sony či 9V/2A rýchlym nabíjaním, samozrejme prostredníctvom USB-C. Tiež nechýba snímač odtlačkov prsta či kombinácia 4 GB RAM a 64 GB úložiska.

Oukitel K5000 sa už na začiatku svojej existencie stáva veľmi obľúbeným, pretože spája módne prvky s výbornými špecifikáciami. Stále sa nachádza v predpredaji, takže ak oslovil aj vás, navštívte oficiálnu stránku výrobcu, kde sa dozviete podrobné špecifikácie a zoznam autorizovaných predajcov, u ktorých si môžete túto novinku zakúpiť.