Úvod Novinky Aktuálne AKTUÁLNE: Obľúbená banka šokovala. Spustila funkciu, na ktorú sme roky čakali!

AKTUÁLNE: Obľúbená banka šokovala. Spustila funkciu, na ktorú sme roky čakali!

0

Klienti Fio banky môžu odosielať a prijímať platby od iných bánk v okamžitom režime. Fio banka sa tak zapája do systému, ktorý klientom urýchli platobný styk v eurách a hlavne im umožní platby realizovať 24 hodín denne, 7 dní v týždni, informoval server TECHBYTE.

Fio banka okamžité platby spustila dnes

Jednorazovú platbu až do výšky 4 000 EUR je možné zaslať ako okamžitú platbu, a to bankám, ktoré podporujú prijatie takýchto platieb. Odosielanie a prijímanie okamžitých platieb ponúka Fio banka úplne zadarmo.

Záujem o okamžité platby sme vnímali relatívne silno a máme radosť, že túto novinku môžeme klientom Fio banky konečne predstaviť. Sme presvedčení, že okamžité platby poskytnú našim klientom výrazné výhody a zjednodušia ich finančné transakcie. Okamžité platby sú zadarmo a teší nás, že môžeme prispieť k zlepšeniu klientskej skúsenosti. komentuje novinku obchodný riaditeľ Fio banky Jan Bláha.

Fio banka spustila okamžité platby
Zdroj: Fio banka

Okamžité platby už podporuje 7 bánk

Okamžité platby už na Slovensku podporuje sedem bankových domov – Slovenská sporiteľňa, Tatra banka, VÚB banka, Raiffeisen banka, Oderbank, J&T banka a oddnes už aj Fio banka.

Spustenie pripravuje štátna pokladnica, mBankČSOB. Naopak, o spustení vôbec nehovorí Prima banka, 365.bank, Poštová bankaUniCredit.