Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy Note 8 má ponúknuť 6,4“ displej a duálny fotoaparát s...

Samsung Galaxy Note 8 má ponúknuť 6,4“ displej a duálny fotoaparát s 3x optickým zoomom

4
Analytik Ming-Chi Kuo, ktorý má povesť veľmi zodpovedného a presného analytika prináša prvé informácie o chystanom phablete z dielne Samsungu. Pripravovaný Galaxy Note 8 má byť prvým zariadením z dielne Samsungu, ktorý má ponúknuť duálny fotoaparát.

Okrem toho poodhalil aj informácie týkajúce sa predobjednávok Galaxy S8 a S8+. Tie sa podľa jeho slov majú predávať dokonca nad očakávania samotného Samsungu aj analytikov.

Kuo ďalej vysvetľuje, že duálny fotoaparát bude pri Note 8 najväčšou novinkou. Duálny fotoaparát ponúkne 3x optický zoom, 12 Mpx širokouhlý fotoaparát13 Mpx zoom objektív. Oba senzory ponúknu optickú stabilizáciu obrazu. Analytik si ďalej dokonca dovolil tvrdiť, že duálny fotoaparát na Note 8 bude oveľa lepší než ten, ktorý teraz ponúka iPhone 7 Plus. Vyrovnať sa dokonca má aj tomu, ktorý ponúkne prémiový iPhone s OLED displejom, ktorý má byť predstavený koncom tohto roka.

V Note 8 by sa podľa jeho slov mal objaviť 6,4-palcový QHD+ OLED displej, snímač odtlačkov prstov opäť umiestnený na zadnej strane ako aj procesor Exynos 8895, resp. Snapdragon 835.

Galaxy S8 je väčší hit, než sa predpokladalo

Analytik ďalej poodhalil rúško tajomstva nad tým, ako sa darí Galaxy S8 vo fáze predobjednávok. Podľa jeho informácií naň mali zákazníci zareagovať oveľa lepšie, než sa očakávalo. Aj z toho dôvodu spoločnosť KGI upravuje predbežný odhad vyrobených kusov smartfónov pre rok 2017 z rozmedzia od 40 do 45 miliónov kusov na 50 až 55 miliónov kusov.

Spoločnosť vysvetľuje, že celkový dizajn, vrátane displeja, ktorý pokrýva takmer celú prednú stranu zatienil nedostatky, ako napríklad nešťastné umiestnenie snímača odtlačkov. Celkovo by to tak pre Samsung mohol byť jeden z najsilnejších rokov vôbec.