Úvod Zariadenia Liectroux HCR-09: Toto zariadenie Slováci kupujú ako na páse. Mimoriadne im uľahčuje...

Liectroux HCR-09: Toto zariadenie Slováci kupujú ako na páse. Mimoriadne im uľahčuje život, stojí extrémne málo

Umývanie okien ešte nebolo jednoduchšie. Tento robotický vysávač na dosiahnutie dokonalej čistoty využíva AI. Stojí menej ako 100 €.

0
Liectroux HCR-09
Zdroj: Liectroux

Umývanie okien je aktivita, ktorú by zo svojho programu radi vypustili mnohí z nás. Zaberá to veľa času a často je to náročné. Našťastie, žijeme v 21. storočí a aj na toto už dnes existujú robotickí pomocníci. Jedným z nich je Liectroux HCR-09, ktorý v tomto odvetví patrí medzi špičku. Robotický umývač okien je vybavený špičkovými technológiami, ktoré vám mimoriadne uľahčia život.

Liectroux HCR-09: Robotický umývač okien

🛒 Cena: 83,69 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Liectroux HCR-09 je šikovné a relatívne kompaktné zariadenie vybavený silným motorom schopným prisať sa na okno, ktoré práve chcete umyť. Jeho 2800 Pa motor japonskej výroby si dokáže veľmi účinne poradiť s prachom a machuľami od domácich miláčikov či detí.

Výhodou je, že umývanie okien môžete nechať na plne autonómny režim robota, no alternatívne ho môžete prostredníctvom priloženého ovládača nasmerovať na konkrétne miesto, ktoré potrebuje viac starostlivosti.

Vo výbave robota sú dve rotačné kefy, ktoré simulujú pohyb ruky pri čistení okien. Dokážu tak mimoriadne efektívne odstrániť všetko, čo im príde „pod ruku“. Navyše, k dispozícii budete mať 3 režimy automatického čistenia, ktoré ovládajú rýchlosť a pohyb po skle.

Používa AI

Ako sme spomenuli, robot sa po skle dokáže pohybovať autonómne, teda automaticky. Na inteligentné plánovanie trasy využíva AI, ktorá sa neustále učí. Trasu pri následných čisteniach si teda dokáže sám optimalizovať a byť tak ešte rýchlejší než predtým.

Po ukončení čistiaceho programu sa robot vráti na miesto, odkiaľ štartoval a počká, kým ho zo skla zložíte. V prípade výpadku prúdu dokáže robot ostať „pricucnutý“ na skle po dobu 20 minút.

Liectroux HCR-09 si poradí so všetkými typmi skiel a okien. Využiť ho môžete na poumývanie okien na dome, ale aj skiel v sprchovom kúte. V balení nájdete až 4-metrový kábel s 1,5-metrovým predĺžením, vďaka čomu si poradí skutočne so všetkými typmi okien.

Cena a dostupnosť

Robotický čistič okien Liectroux HCR-09 si môžete kúpiť v overenom obchode CAFAGO za 83,69 €. Obchod vám ho zo svojho EÚ skladu pošle rýchlo, doma ho budete mať do pár pracovných dní. Ide však o časovo obmedzenú akciu, neskôr sa cena opäť zvýši.