Úvod Novinky Aktuálne Toto dáva OBROVSKÝ zmysel: Doživotné licencie na špičkové programy za extrémne nízke...

Toto dáva OBROVSKÝ zmysel: Doživotné licencie na špičkové programy za extrémne nízke ceny sú tu!

Ak hľadáte lacný spôsob, ako si kúpiť originálnu licenciu na Office 2021 Pro alebo Windows 11 Pro, práve ste ho našli.

0

Či už prechádzate na nový notebook alebo aktualizujete svoje aktuálne zariadenie, mať prístup k balíčku kancelárskych programov Microsoft Office či k najnovšiemu Windowsu, je v súčasnosti doslova nevyhnutné. V rámci špeciálnej zľavy na GoDeal24 si môžete kúpiť doživotnú licenciu na Microsoft Office 2021 Pro a Windows 11 Pro už za 10 €. Naozaj tu hovoríme o reálnej 90 % zľave.

Microsoft Office 2021 Pro sa aktuálne na GoDeal24 predáva za lákavých 23 € (pri kúpe 3 licencií), resp. za 27 € (pri kúpe jednej licencie). Obsahuje pritom všetky potrebné programy, a to vrátane Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher či Teams.

K dispozícii je aj lacnejší, no o trochu starší Office 2019 Plus za 16,99 € (pri kúpe dvoch licencií), ktorý síce možno nie je najnovší, no stále ponúka solídnu výbavu pre všetky dôležité úlohy. Pozrite si celú ponuku.

Office 2021 Pro aktuálne kúpite extrémne lacno
Zdroj: GoDeal24

Office 2021 Pro s 90 % zľavou BEZ nutnosti kupónu

Windows (ilustr. obr.) | Zdroj: Microsoft

Windows 11 dočasne s extrémnou zľavou

Ak už Office máte, no potrebovali by ste najnovší Windows 11, ktorý vám pravdepodobne zaručí bezproblémový upgrade na pripravovaný Windows 12, prišli ste na správne miesto.

Zdroj: Microsoft

Office + Windows = najväčšia zľava s kupónom GG62

🎫 Kupón: GG62

Najvýhodnejšie sú samozrejme balíčky, v ktorých predajca spája jednu licenciu Windows s licenciou na balíček kancelárskych programov Office. Vybrať si môžete medzi Windows 11, Windows 10, Office 2019 a Office 2021.

Špeciálne verzie pre špeciálne projekty

🎫 Kupón: GG50

Ak pracujete na špeciálnych projektoch, ktoré často vyžadujú špeciálne vybavenie, možno práve tu nájdete to, čo potrebujete. Možno je to Windows Server, možno Visual Studio 2022 a možno Visio Professional.

Špičkové programy za „pár drobných“

Nakoniec vám ešte odporučíme niekoľko vynikajúcich programov. Ashampoo PDF Pro 3 vám umožní pracovať so všetkými PDF súbormi na vysokej úrovni. Photo Commander 17 si zas poradí s úpravou fotografií.

Absolútna garancia okamžitého dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaní, obchod prevádzkuje nepretržitú podporu. Licencia by vám mala do niekoľkých minút pristáť v emailovej schránke, no ak sa tak nestane, neváhajte a kontaktujte podporu na adrese service@godeal24.com, kde vám rýchlo a profesionálne pomôžu.

O tom, aký je GoDeal24 obľúbený predajca, sa môžete presvedčiť aj v recenziách na platforme TrustPilot, kde obchod dostal 98 % hodnotenie.