Úvod Zariadenia Smartwatch Prvé FOTO: Hodinky Huawei Fit s e-ink displejom a snímačom srdcovej frekvencie

Prvé FOTO: Hodinky Huawei Fit s e-ink displejom a snímačom srdcovej frekvencie

0
© TechnoBuffalo

V celku nečakane sa na verejnosti objavili prvé fotografie nových inteligentných hodiniek od Huawei, za ktoré môžeme poďakovať webu TechnoBuffalo.

Inteligentné hodinky by mali niesť pomenovanie Huawei Fit. Už z názvu vyplýva, pre koho budú určené. Kým štýlové Huawei Watch cielia na bežných používateľov, ktorí majú v obľube nosiť tradičné hodinky, no páčia sa im aj smart technológie, Huawei Fit budú iné.

Aj z fotografií vieme, že hodinky budú vybavené okrúhlym čiernobielym e-ink displejom. Takzvaný elektronický atrament je energeticky extrémne nenáročný, pričom bohate stačí na zobrazenie bežných informácií.

K TÉMERECENZIA Huawei Watch – najlepšie Android Wear hodinky, ktoré treba vylepšiť

Tie budú v tomto prípade informovať o spálených kalóriách, vzdialenosti, ktorú ste odbehli alebo iných fitness aktivitách. Samozrejmosťou sú stopky alebo časovať a zariadeniu nebude chýbať ani snímač srdcovej frekvencie. Hodinkám Huawei Fit môžeme predpovedať vodeodolnosť. Svedčí o tom zobrazený športový režim plávania.

© TechnoBuffalo
© TechnoBuffalo

Práve vodeodolnosť a snímač srdcového tepu by nemali chýbať žiadnemu plnohodnotnému fitness náramku alebo hodinkám. Zatiaľ nevieme nič o cene alebo dátume predstavenia. Huawei však 3. novembra v nemeckom Mníchove predstaví vlajkový phablet Mate 9.

Je veľmi pravdepodobné, že sa hodinky Huawei Fit objavia na pódiu spolu s týmto očakávaným smartfónom.