Úvod OnePlus OnePlus 3 Prezrite si dizajn OnePlus 3 na živých fotkách. Podobnosť s HTC 10...

Prezrite si dizajn OnePlus 3 na živých fotkách. Podobnosť s HTC 10 zaručená

0
Foto: Phandroid

Spoločnosť OnePlus bola vždy známa tým ako vedela na seba upútať pozornosť. Včera vypustila na Internet prvý teaser OnePlus 3 a pred pár týždňami sme mali možnosť vidieť aj oficiálny render smartfónu.

Rovnako poznáme aj dátum predstavenia, ktoré sa bude konať 15. júna v Číne a ako prvýkrát v historií spoločnosti nebude obmedzené na pozvánky.

Posledný uniknutý kúsok pochádza od užívateľa Twitteru s prezývkou The Malignant. Jeho príspevok si môžete pozrieť nižšie:

Na fotkách môžeme vidieť novinku v šedom prevedení. Toto je len druhý raz, čo sme mali možnosť vidieť OnePlus 3 v reálnom svete. Prvýkrát sme sa so smartfónom zoznámili minulý mesiac.

Čo sa týka samotných špecifikácií, tak tie zahŕňajú 5,5-palcový FullHD displej technológie AMOLED, o výkon sa postará najvýkonnejší dostupný procesor Snapdragon 820, ktorému bude sekundovať 4 alebo 6 GB operačná pamäť RAM. Vnútorná pamäť dostane 32 alebo 64 GB. O výdrž sa bude starať 3000 mAh batéria, nechýba ani snímač odtlačkov prstov a návratu sa dočkala aj technológia NFC. A ak by ste boli veľmi nedočkaví, môžete si ho predobjednať za 455 dolárov 6. júna, týždeň pred predstavením. Skutočná cena bude odhalená po predstavení a bude nutné doplatiť rozdiel.

Vyzerá OnePlus 3 krásne aj na živých fotkách?