Úvod OnePlus OnePlus 3 FOTO: OnePlus 3 opäť pred objektívom. Pozrite sa, ako vyzerá chystaná novinka

FOTO: OnePlus 3 opäť pred objektívom. Pozrite sa, ako vyzerá chystaná novinka

2
Od predstavenia OnePlus 2 ubehol takmer rok a „zabijak vlajkových lodí“ pre rok 2015 (alebo podľa výrobcu dokonca aj pre 2016) si zaslúži nástupcu. Vďaka najnovším uniknutým fotografiám to vyzerá tak, že novinka je poriadne blízko.

Samotná spoločnosť zatiaľ o predstavení OnePlus 3 mlčí, samotné zariadenie sa však na internet v podobe uniknutých informácií a fotografií dostalo toľkokrát, že jeho existenciu nemožno naďalej popierať. Tentokrát sa môžete pozrieť na telefón v celej jeho kovovej kráse.

Čítate dobre, vyzerá to tak, že zadný kryt zo šmirgeľ papiera (brúsny papier) je nadobro preč, minimálne teda pri vlajkovom modeli. To však nie je všetko. OnePlus sa vzdáva niekoľkých ikonických prvkov dizajnu, ktoré použila pri prvých dvoch vlajkových modeloch. Či je to odpoveď na kritiku ohľadom veľmi podobného vzhľadu OnePlus One a OnePlus 2 alebo len odpoveďou na meniaci sa trh sa asi nedozvieme.

Tak či tak, máme sa pripraviť na minimálne dva modely OnePlus 3. Jeden ponúkne 4 GB RAM32 GB vnútornej pamäte a druhý až 6 GB RAM64 GB pamäte. Základný model by mal stáť 310 dolárov, cena výkonnejšej verzie zatiaľ nie je známa. Najnovšie informácie poukazujú na fakt, že OnePlus 3 predstavia ešte tento mesiacuvedením na trh počas júna. Čakať by sme príliš dlho nemali.

oneplus-3-12
oneplus-3-13
oneplus-3-14
oneplus-3-15