Úvod Operátori Orange Orange zaskočil konkurenciu: ZADARMO vylepšuje kľúčovú službu! (PREHĽAD)

Orange zaskočil konkurenciu: ZADARMO vylepšuje kľúčovú službu! (PREHĽAD)

Orange zrýchľuje optický internet naprieč viacerými svojimi balíčkami. Za vylepšenie si nepýta nič navyše.

3

Orange si takto v polovici marca, vôbec prvého jarného mesiaca, nachystal pre svojich zákazníkov veľmi milé prekvapenie. Už tak rýchle optické pripojenie je po novom ešte rýchlejší. A čo navyše, za toto vylepšenie si od klientov nepýta nič navyše. Ceny teda ostávajú nezmenené. O novinke informoval priamo operátor prostredníctvom tlačovej správy.

„Orange má pre svojich zákazníkov dobrú správu. Spoľahlivý a rýchly optický internet od Orangeu bude od dnešného dňa ešte rýchlejší, pričom mesačný poplatok zostáva nezmenený,“ uvádza Orange.

Orange: Vieme, že máte vyššie nároky

Operátor si uvedomuje rastúce nároky moderných používateľov, ktorí sa na online priestor spoliehajú stále viac a viac. Aby im spríjemnil ich zážitky v digitálnom svete, rozhodol sa zrýchliť optické pripojenie, pričom rýchlostné profily sa v rámci jednotlivých balíčkov zjednocujú. Spoločnosť toto vníma ako ďalší krok, vďaka ktorému bude portfólio optického internetu ešte prehľadnejšie, jednoduchšie a atraktívnejšie.

„Pre ešte lepšiu zákaznícku skúsenosť a vyšší zákaznícky komfort sa Orange rozhodol svojim zákazníkom zvýšiť rýchlosť optického internetu, aby si komunikáciu a zábavu v online svete mohli užívať ešte viac,“ píše operátor.

O akom zrýchlení je presne reč? Balíčky optického internetu, ktoré doposiaľ mali rýchlosti 50/20 Mb/s (download/upload), sa automaticky zrýchlia na 80/30 Mb/s. Platí to napríklad pre Základný balík. „Prostredné“ balíky, ktoré sa doposiaľ pýšili rýchlosťami 400/80 Mb/s, od dnešného dňa poskočili na 500/100 Mb/s. Napokon sa zrýchlenia dočkajú aj vyššie balíčky, ktoré pôvodne bežali na rýchlostiach 800/160 Mb/s – po novom zákazníci získavajú rýchlosti 850/200 Mb/s.

Prehľad a porovnanie starých a nových rýchlostí nájdete v tejto tabuľke:

Pôvodná rýchlosťNová rýchlosť
50/20 Mb/s80/30 Mb/s
400/80 Mb/s500/100 Mb/s
800/160 Mb/s850/200 Mb/s
Nové rýchlosti

„Zvýšene rýchlosti vybraných balíkov optického internetu sa týka nových aj existujúcich zákazníkov a bude realizované postupne od 15. marca 2024. Mesačný poplatok ostáva nezmenený,“ dopĺňa operátor.