Úvod Novinky Aktuálne MIMORIADNE: Obľúbená služba s OKAMŽITOU platnosťou dvíha ceny. Mesačne bude stáť skoro...

MIMORIADNE: Obľúbená služba s OKAMŽITOU platnosťou dvíha ceny. Mesačne bude stáť skoro 2x toľko!

Služba reaguje na konkurenciu a vyššie náklady.

3
Peniaze
Zdroj: Lukáš Zachar / AndroidPortal.sk/Techbyte.sk
  • EA zvyšuje ceny za svoje služby
  • Mesačne si priplatíte o 2 € viac. Ročne aj o 20 € viac.

Zdražovanie pomaly ale isto zasiahlo takmer každú oblasť. Či už sú to potraviny, operátori, banky, streamovacie služby alebo čokoľvek iné. Výnimkou nie sú ani doplnkové služby určené pre zábavu, ako napríklad EA Play, vyplýva z cenníka.

Spoločnosť Electronic Arts bohužiaľ taktiež oznámila výrazné zvýšenie ceny za svoju službu EA Play a EA Play Pro. Vydavateľstvo potvrdilo, že služba EA Play, ktorá doteraz mesačne stále 3,99 € bude po novom stáť už 5,99 €. Záujemcovia o celoročné predplatné si namiesto 24,99 € budú musieť pripraviť 39,99 €.

Služba EA Play je drahšia.
Nový cenník. Zdroj: EA

Cena sa mení aj pri predplatnom EA Play Pro, ktorá doteraz stála 14,99 € mesačne. Po novom to bude už 16,99 €. Pri ročnom predplatnom namiesto 99,99 € zaplatíte už 119,99 €.


Prečítajte si tiež: Herný monitor za 84 €: Tomuto modelu sa nevyrovná žiaden iný výrobca


EA so zmenami neotáľala. Vyššie ceny začali platiť okamžite pre všetkých nových predplatiteľov. Tí, ktorí si už EA Play platia, sa musia na vyššiu faktúru pripraviť od 10. mája. EA tak reaguje na konkurenciu, ako napríklad Sony (PlayStation Plus) a Microsoft (Xbox Game Pass), ktorá ceny zvýšila minulý rok.