Úvod LG LG G4 Cena LG G4 nepoteší: Za model s koženým krytom zaplatíme 700 eur,...

Cena LG G4 nepoteší: Za model s koženým krytom zaplatíme 700 eur, dostupnosť začiatkom júna

Takáto bude cena a dátum dostupnosti horúcej Android novinky LG G4.

7
LG G4

Technické špecifikácie, softvérové detaily, vizuálny vzhľad aj kvalitu fotoaparátu Android zariadenia G4 už poznáme, aká ale bude jeho cenovka? Za model s koženým zadným krytom si dokonca vďaka prítomnosti nadštandardného materiálu niekoľko eur priplatíme.

Podľa informácií z tlačovej správy spoločnosti LG, odporúčaná cena za G4 v prevedení Metallic vystrelila až na 657 eur, pričom za luxusnejšie prevedenie s kožou zaplatíme zhruba o 50 eur viac. Na výber bude zo šiestich farebných kombinácií a dvoch materiálových kombinácií.

Na pulty našich obchodov dorazí Android novinka začiatkom júna. Od 28.4 do 1.6 sú navyše k dispozícii online pred-objednávky u vybraných obchodných partnerov výrobcu, a to vrátane výrazne nižších cenoviek (až takmer o 100 eur).

Ručne opracovaná koža, ktorá je použitá na zadný panel telefónu, je odolná voči vlhkosti, vode, teplotám i pôsobeniu času. Má trvalú pružnosť a pevnosť, ale zároveň je prirodzená a vytvára si originálnu patinu. Pri jej spracovaní nie sú použité žiadne chemikálie. LG G4 prichádza v troch prírodných, teplých odtieňoch kože – čierne, hnedé a červené. Ďalšími variantmi je potom čistá biela (Ceramic White) s diamantovým vzorom, metalická šedá (Metallic Gray) a lesklá zlatá (Shiny Gold),“ znie časť textu z tlačovej správy.

[yop_poll id=“33″]

LG G4 Leather
LG G4 Metallic
LG G4
LG G4