Úvod LG LG G4 Zábery z fotoaparátu LG G4: Takto fotí čerstvá vlajková loď, problém nemá...

Zábery z fotoaparátu LG G4: Takto fotí čerstvá vlajková loď, problém nemá ani v noci

Spoločnosť LG zverejnila niekoľko názorných ukážok, ako údajne fotí ešte čerstvý G4 priamo v teréne.

25
LG G4

Juhokórejský výrobca spotrebnej elektroniky zverejnil niekoľko názorných ukážok, čoho všetkého je schopný 16 MPx fotoaparát s clonou f/1.8 vo včera predstavenej Android novinke.

Medzi prednosti elegantného LG G4 patrí predovšetkým špičkový hardvér na fotenie, kde nechýba ani 1/2.6″ senzor. A k tomu, aby sme vyhotovili znovu o niečo reálnejšie zábery, bol do smartfónu integrovaný aj nový senzor, ktorý má za úlohu detekciu spektra farby. Spoločnosť LG tak sľubuje obraz ako keby sa na dané miesto pozeráme vlastným očami. Veľkou výhodou fotoaparátu je najmä malé clonové číslo, pričom sa tým na druhú stranu zmenší hĺbka ostrosti. Vďaka clone f/1.8 by mali byť zachytené fotografie pri zlých svetelných podmienkach kvalitnejšie, než zábery z iných high-end smartfónov s väčším clonovým číslom. Oproti predchádzajúcej generácii G3 (f/2.4) je podľa dostupných informácií priechod svetla väčší až o 80%. Používateľ si navyše môže vybrať, aký formát – RAW alebo JPEG – preferuje. Tí skúsenejší taktiež ocenia manuálne nastavenia, kde niekoľkými dotykmi zvolia špecifické parametre.

Aby sme ale nezostali iba pri teórii, výrobca zverejnil niekoľko názorných ukážok, ako vraj fotí ešte čerstvý G4 priamo v teréne. Desať oficiálnych fotografií nájdete nižšie. V plnom rozlíšení ich nájdete TU.

LG G4 Foto LG G4 Foto LG G4 Foto LG G4 Foto LG G4 Foto LG G4 Foto LG G4 Foto LG G4 Foto LG G4 Foto LG G4 Foto