Úvod Novinky Samsung Galaxy S6 nakoniec v dvoch verziách. Jednou z nich bude Galaxy...

Samsung Galaxy S6 nakoniec v dvoch verziách. Jednou z nich bude Galaxy S6 Edge

6

Podľa informácií zo servera SamMobile, Samsung pripravuje dve verzie svojej novej vlajkovej lodi. Jednou z nich bude verzia s označením Edge, ktorá ponúkne zahnutý displej. Určite nikoho z vás neprekvapí že zariadenie ponesie názov Galaxy S6.

Jedno zariadenie s označením Edge už figuruje na trhu. Je ním Galaxy Note Edge, ktorý je veľmi blízkym príbuzným populárneho Galaxy Note 4. Galaxy Note Edge ponúka zahnutý displej na jednej z jeho strán. Podobná charakteristika by sa mala preniesť aj na vlajkovú loď, ktorú Samsung predstaví už o niekoľko mesiacov.

Samsung Galaxy S6, taktiež známy ako Project Zero je nová vlajková loď spoločnosti, ktorou úlohou bude obrátenie nepriaznivej finančnej situácie spoločnosti. Nedávno sme vás informovali, že predaje Galaxy S5 sú prekvapivo horšie, než predaje jeho predchodcu.

Galaxy S6 by mal ponúknuť Quad HD displej, čipset Exynos 7420, resp. Snapdragon 810 a 16 alebo 20 Mpx fotoaparát. Novinka by mohla byť predstavená na Mobile World Congress 2015, ktorý sa koná začiatkom marca.

Zdroje: SM, GA