Úvod Novinky Samsung Galaxy S6 bude úplne iný ako predošlé verzie: Kódové označenie „Project...

Samsung Galaxy S6 bude úplne iný ako predošlé verzie: Kódové označenie „Project Zero“

26

Samsung svoju novú vlajkovú loď predstaví vždy na jar. Ak by teda pokračoval v tom, čo robil doteraz, nový Galaxy S6 by mal predstaviť už v marci.

V technologických kruhoch sa rozprúdili debaty o tom, že nový Galaxy S6 už nebude pokračovaním Galaxy S5, no úplne iné zariadenie, navrhnuté od úplných základov. Samsung svojmu novému zariadeniu priradil označenie „Project Zero,“ teda „Projekt Nula,“ čím sa viac-menej potvrdilo, že Samsung pracuje na niečom úplne novom. Predchádzajúce zariadenia boli vždy označené len písmenom, teda Project K (Galaxy S5) a Project T (Galaxy Note 4).

Podľa zdrojov, s ktorými komunikovali redaktori servera SamMobile je Samsung len v ranom štádiu navrhovania Galaxy S6, čo je divné, keďže predstaviť by ho mali už v marci, čo je o päť mesiacov. Okrem toho, ak sa jedná o úplne nové zariadenie, návrhári spoločnosti majú čo robiť. Aby Samsung stihol pripraviť dostatočne veľký počet kusov, masová výroba by mala začať už v januári. Uvidíme teda, ako to Samsung všetko stihne.

Samozrejme je možné, že tieto informácie pravdivé nie sú a že Samsung na úplne novom zariadení nepracuje. Na druhej strane, pracovať na ňom môže, no nepredstaví ho na jar, ale povedzme až koncom leta, resp. na jeseň. Poslednou možnosťou by mohol byť fakt, že „Project Zero“ nie je Galaxy S6, ale Galaxy S7, poprípade úplne iné zariadenie.

Potrebuje podľa vás Samsung začať od nuly?

Zdroje: SM, PA