Úvod Výrobcovia Samsung MEGA súťaž: Pozri si s nami predstavenie Samsungu, vyhraj 2x zariadenie!

MEGA súťaž: Pozri si s nami predstavenie Samsungu, vyhraj 2x zariadenie!

Ak chcete vyhrať niečo, čo predstaví Samsung, sledujte predstavenie s nami.

23

Samsung si na dnes, t.j. 23. septembra o 16:00 nášho času pripravil ďalšiu udalosť s označením Unpacked. Predstaví na nej novinky, ktoré budeš môcť vyhrať.

Samsung pokračuje v sérii udalostí Unpacked. Po tom, ako začiatkom septembra na podobnej udalosti predstavil ohybný smartfón Galaxy Z Fold2 5G, teraz prichádza s ďalším predstavovaním. Celá udalosť nesie označenie „Unpacked for Every Fan“ a zúčastniť sa jej môžete aj vy. Virtuálne, samozrejme.

https://www.youtube.com/watch?v=y-LYtFS8uv4

Spoločnosť na podobných podujatiach predstavuje najnovšie vychytávky. Okrem skladacieho Galaxy Z Fold2 5G spomeniem napríklad Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note20 Ultra a podobne.

To by vám mohlo dať dobrú predstavu toho, čo môžete vyhrať. Jediné, čo pre to stačí spraviť, je sledovať predstavenie s nami a do komentárov nám počas sledovania poslať fotku toho, ako celé predstavenie sledujete. Či je to už na TV, notebooku, tablete či telefóne. Počas predstavenia presne zistíte, čo môžete vyhrať.

Ako sa zapojiť do súťaže a vyhrať 2 novinky

  • Príďte na tento článok dnes o 16:00 – pripomenieme na sociálnych sieťach
  • Začnite sledovať predstavenie na www.samsung.com (Dôležité!)
  • Počas predstavenia spravte fotku, ako ho sledujete
  • Fotku nahrajte do komentárov (ak sa nezobrazí, je ju nutné schváliť, spravíme tak aj dodatočne a budete zaradení do súťaže)
  • Fotku je nutné nahrať POČAS predstavovania. Dodatočné nahratie neplatí
  • Na AndroidPortal.sk môžete vyhrať 1 zariadenie, na sesterskom TECHBYTE.sk druhé
  • Zapojiť sa môžete aj na TECHBYTE aj na AndroidPortal.skzdvojnásobíte tak svoju šancu
  • To je všetko!

Prijmite tak naše pozvanie a poďme sa spolu pozrieť na to, čo pre fanúšikov pripravila spoločnosť Samsung. Výhercov vyžrebujeme po skončení Unpacked, najneskôr však do 1 dňa.