Úvod Operátori 4ka Operátor 4ka má darček pre nových zákazníkov: Ku každej SIM karte pridáva...

Operátor 4ka má darček pre nových zákazníkov: Ku každej SIM karte pridáva 1 GB dát

0

Najmladší slovenský operátor od dnešného dňa zvýhodňuje svoju základnú ponuku programu služieb Moja EÚ. Pre každého, kto si bude chcieť jej služby vyskúšať, ponúka operátor bezplatne a bez viazanosti 1 GB dát.

4ka SIM karta s kreditom vo výške 4 EUR stojí rovnako, 4 eurá. Zákazník dostane volania a SMS iba za 4 centy za 1 MIN/SMS a mobilné dáta len za 1 cent za prenesený 1 MB v celej Európskej únii. Všetky volania po 3. minúte sú navyše bezplatné.

Po novom je súčasťou SIM karty aj 1 GB balíček dát, ktorý má platnosť 30 dní. Ďalší 1 GB balíček si zákazník môže aktivovať za 2 eurá mesačne s automatickou obnovou.

moja 4ka

Operátor v tlačovej správe informuje, že aj naďalej zostáva v platnosti jesenná akcia, v rámci ktorej je možné získať 4ka SIM kartu zadarmo aj so štartovacím kreditom v hodnote 4 eurá pri aktivácii ľubovoľného nového paušálu SLOBODA.

Stačí si do 31. decembra 2019 zakúpiť nový paušál prostredníctvom e-shopu 4ky.

Vedúci produktového oddelenia 4ky Marek Jánošík hovorí, že „PRVÁ GIGA“ je určená pre všetkých, ktorí ešte stále počítajú dáta na megabajty u svojho starého operátora a doteraz váhali nad vyskúšaním služieb 4ky.

4ka SIM kartu si môžu zákazníci zakúpiť na tejto adrese. Do pozornosti tiež dávame aktualizovaný cenník služieb, ktorý je platný od dnešného dňa, teda od 4. septembra 2019. Môžete si ho prezrieť alebo stiahnuť z tohto odkazu.