Úvod Smartphony Aktualizácie Android 8.0 Oreo dostane aj Vernee X so 6200 mAh batériou a...

Android 8.0 Oreo dostane aj Vernee X so 6200 mAh batériou a čipsetom Helio P23

Tlačová správa.

0
vernee x
© Vernee

Vernee X už vstúpil do predpredaja s pomerne atraktívnou cenou a najnovšie jeho tvorca informuje o pripravovanej aktualizácii na OS Android 8.0 Oreo. Novinka zatiaľ beží pod verziou 7.1 Nougat.

Vernee inak čistý operačný systém mierne upravil a pridal napríklad prísny režim pre šetrenie energie. Tento režim síce obmedzí niektoré užívateľské funkcie, no odmenou vám bude dlhšia výdrž na jedno nabitie.

Vernee hovorí až o 4-dňovej výdrži na jedno nabitie alebo o 76-tich dňoch v pohotovostnom režime. Do útrob modelu Vernee X sa totižto vtesnala 6200 mAh batéria, ktorá má ambície pre splnenie cielenej výdrže.

Android 8.0 Oreo
© Vernee

V bežnom režime by mal Vernee X zniesť 2 až 2,5 dňa výdrže na jedno nabitie pri bežnom používaní alebo 65 hodín nepretržitého hlasového hovoru. Pri takto veľkej batérii je technológia rýchleho nabíjania obzvlášť potrebná.

9V/2A adaptér nabije Vernee X do plnej kapacity za asi dve a pol hodiny, čo je vzhľadom na objemnú batériu slušné.

Android 8.0 Oreo
© Vernee

Aktualizácia na verziu Android 8.0 Oreo bude distribuovaná štandardne, prostredníctvom OTA rozhrania. Očakávali by sme ju niekedy začiatkom roka 2018, v priebehu januára.

Vernee X inak poháňa čipset Helio P23, prednej strane dominuje 6-palcový FHD+ displej s pomerom strán 18:9 a na zadnej strane nájdeme rovno dva fotoaparáty, oba so svetelnosťou F/2.0.

O čerstvom predpredaji pre Vernee X sme už informovali. Ak ste ho prehliadli, navštívte tento odkaz.

– Tlačová správa –