Populárna herná spoločnosť Ubisoft predstavila na konferencii E3 2017 novú mobilnú hru, ktorej jadrom sú excentrické postavičky z mestečka South Park. Hra nesie názov South Park: Phone Destroyer.

Hra South Park: Phone Destroyer bola zo začiatku dostupná iba vo Švédsku, Nórsku, Dánsku a Fínsku. Aktuálne sa už šíri naprieč celým svetom a stiahnuť si ju môžete aj vy.

Ubisoft nám v spojení s hrou sľúbil veľký dobrodružný príbeh v režime pre jedného hráča. Ešte zaujímavejšie však pôsobia preferované PvP online súboje skutočných hráčov. Ak sa nemáte s kým hrať, kvalitným súperom je tiež samotný systém, bot, ktorý využíva prvky umelej inteligencie.

South Park Phone Destroyer

Vývojári zvolili RPG žáner kombinovaný s kartovou hrou. Nejde teda o jednoduchú akciu, pri ktorej by ste bezhlavo ťukali do displeja. Tento žáner je medzi hráčmi nesmierne populárny aj keď je pravdou, že niektorým hráčom vyhovovať nemusí.

Hra South Park: Phone Destroyer zapadá do kategórie freemium titulov. To znamená, že si ju stiahnete úplne zadarmo a príjem vývojárom zabezpečia vnorené mikro transakcie. Kúpiť sa dajú napríklad nové balíčky s kartami.

Hra je každopádne hodná autorstva Ubisoftu a zabijete ňou pekných pár hodín. A Kennyho samozrejme taktiež. Do obchodu Google Play vás katapultuje tento odkaz.

South Park: Phone Destroyer