Úvod Hry South Park ti zničí telefón. V novej mobilnej hre od Ubisoft

South Park ti zničí telefón. V novej mobilnej hre od Ubisoft

0
south park
Ak sa aspoň okrajovo zaujímate o herný priemysel, určite vám neunikla konferencia E3 2017, ktorá je rôznych hier doslova plná. Reč prišla aj na mobilné novinky.

Renomovaná herná spoločnosť Ubisoft predstavila na pódiu konferencie E3 2017 úplne novú mobilnú hru, ktorá nesie názov South Park: Phone Destroyer.

Ubisoft mobilnou hrou doplnil už skôr oznámený titul South Park: The Fractured But Whole, ktorý 17. októbra dorazí na platformy PC, Xbox One a PlayStation 4.

South Park: Phone Destroyer sa už nachádza v obchodoch s aplikáciami, zatiaľ ale v obmedzenom režime. Okrem Apple App Store sa hra nachádza aj v Google Play, no žiaľ iba v krajinách Švédsko, Nórsko, Dánsko a Fínsko.

Ubisoft pri novej mobilnej novinke sľubuje masívny príbeh v kampani pre jedného hráča, ktorý doplnia divoké PvP súboje v online režime. Kampaň môžete samozrejme oželieť a rovno sa pustiť do spoločných bitiek.

south park
© Ubisoft

Na hre spolupracovali aj tvorcovia predlohy, seriálu South Park, ktorý sa preslávil drsným humorom a priamymi názormi na aktuálne témy a dianie vo svete.

South Park: Phone Destroyer bude freemium titulom. Hra sa bude dať prelúskať aj bez toho, aby ste museli obetovať čo i len jedno reálne euro. Ak by predsa, dobrovoľné in-app nákupy vám budú k dispozícii.

Zatiaľ nie je známe, kedy Ubisoft rozšíri dostupnosť hry aj pre ostatné krajiny. Dáme vám vedieť hneď, ako sa to dozvieme. Zatiaľ nám musí stačiť oficiálne trailer pre hru.

South Park: Phone Destroyer