Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus 5T bude predstavený v New Yorku. Padla aj informácia o cene

OnePlus 5T bude predstavený v New Yorku. Padla aj informácia o cene

7
oneplus 5T
OnePlus 5T, si to ty?

Oficiálne predstavenie smartfónu OnePlus 5T sa pomaly ale isto blíži a spolu s ním sa tiež vynára čoraz viac potvrdených informácií. Už poznáme niekoľko dôležitých detailov.

Istotou je použitý 3,5 mm audio konektor, s najväčšou pravdepodobnosťou však nebude vybavený bezdrôtovým nabíjaním a informácia o 6″ Optic AMOLED displeji s pomerom strán 18:9 je známa snáď od začiatku.

V týchto dňoch navyše pribudli informácie o mieste oficiálneho predstavenia a dokonca aj cene. OnePlus 5T má byť predstavený 16. novembra. Výrobca zaslal prostredníctvom sociálnej siete Twitter odkaz, že sa tak udeje na pôde amerického mesta New York.

OnePlus 5T
Na snímke Manhattan, časť mesta New York

Aby toho nebolo málo, prihodil aj približnú cenu. Podľa reakcie hlavného manažéra OnePlus na čínskej sociálnej sieti Weibo, OnePlus 5T by nemal stáť viac ako 600 dolárov, resp. viac ako 600 eur. Aspoň nie v základnej verzii.

Nové generácie smartfónov OnePlus boli vždy drahšie ako predchodcovia. Navýšenie ceny ale bolo akceptovateľné. OnePlus 5T rozhodne nebude lacný. Vzhľadom na výbavu a ceny niektorej konkurencie však bude jeho cena viac ako dobrá.

Odhadujeme, že verzia so 6 GB RAM a 64 GB internou pamäťou môže stáť 550 až 580 eur. Až za kúsok s objemnejšou 8 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom zaplatíme viac ako 600 eur. Hranicu môže tvoriť suma 649 eur.