Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T nebude vybavený bezdrôtovým nabíjaním. Podľa šéfa spoločnosti je príliš pomalé

OnePlus 5T nebude vybavený bezdrôtovým nabíjaním. Podľa šéfa spoločnosti je príliš pomalé

1
oneplus 5T
Toto ešte budete potrebovať

Už vieme, že smartfón OnePlus 5T bude mať 3,5 mm audio konektor, čo potvrdil sám šéf spoločnosti Pete Lau. Najnovšie sa na sociálnej sieti Weibo vyjadril k technológii bezdrôtového nabíjania. 

Generálny riaditeľ priamo neuviedol, že OnePlus 5T nebude disponovať bezdrôtovým nabíjaním. Z jeho vyjadrení to ale celkom presne vyplýva.

Podľa neho nie je technológia bezdrôtového nabíjania ešte dostatočne vyspelá. Problémom je rýchlosť nabíjania, ktorá je podstatne pomalšia, ako bežné spôsoby nabíjania prostredníctvom klasického vodiča.

Pete Lau si všimol citeľný rozdiel v rýchlosti nabíjania, keď porovnal ich technológiu Dash Charge s bližšie nepopísanými technológiami pre bezdrôtové nabíjanie. Problém tiež vidí v dizajne.

3,5 mm
OnePlus 5T bude vybavený 3,5 mm jackom

Indukčná cievka, ktorá musí byť umiestnená pod zadnou stranou smartfónu, spôsobí, že zariadenie je rozmerovo hrubšie.

OnePlus 5T

Smartfón OnePlus 5T, ako cenovo dostupnejšia vlajková loď, bude predstavený 16. deň v aktuálnom mesiaci november. Je viac ako isté, že príde užším a vyšším displejom s pomerom strán 18:9, ktorý zaberie väčšinu prednej plochy zariadenia.

oneplus 5T
© GizChina.itdrôtové

Hovorí sa tiež o vylepšenom duálnom fotoaparáte, za ktorým sa budú ukrývať dva obrazové snímače, každý s 20 Mpx rozlíšením. Drahšia verzia by mala mať vo výbave 8 GB operačnú pamäť a 128 GB úložisko.

Univerzálnejší typ príde so stále dostatočnou 6 GB RAM-kou a 64 GB fyzickým priestorom pre dáta.