Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Galaxy S9 bude len vylepšenou Galaxy S8, Samsung vraj chystá aj Galaxy...

Galaxy S9 bude len vylepšenou Galaxy S8, Samsung vraj chystá aj Galaxy S9 mini!

Novinka od Samsungu vraj neponúkne drasticky rozdielny dizajn, tvrdí zdroj.

11
Samsung Galaxy S9 koncept
Koncept Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 nemá priniesť výrazné dizajnové zmeny. Tvrdí to spoľahlivý zdroj informácií, Evan Blass. Zariadenie má naopak ponúknuť vylepšený procesor, premiestnený snímač odtlačkov prstov a duálny zadný fotoaparát.

Spoločnosť má zároveň pracovať na používateľskom rozhraní pretkanom umelou inteligenciou – Galaxy Ai UX – ktoré nám má uľahčiť prístup k aplikáciám, dôležitým dokumentom a viac. Momentálne však nie je isté či to Samsung stihne dokončiť do predstavenia Galaxy S9.

Zariadenie má do hromadnej výroby vstúpiť už budúci mesiac. Ak je to pravda, je dosť pravdepodobné, že ho Samsung predstaví ešte pred Mobile World Congress 2018, ktorý sa bežne koná vo februári.

Galaxy S9 mini

Informačný zdroj pre investorov, spoločnosť Valuewalk, nedávno zistila, že Samsung môže pracovať na mini verzii svojej novej vlajkovej lode. Ísť má o 4,0-palcovú verziu Galaxy S9, ktorá sa má volať, uhádli ste, Galaxy S9 mini. Momentálne však neexistuje viac informácií, takže nevieme povedať, aká veľká je pravdepodobnosť, že takéto zariadenie skutočne príde. Zároveň to však neznamená, že nepríde vôbec, len nie sú známe podrobnosti.

Privítal by si tak malú verziu Galaxy S9? Ak nie, aká je tvoja obľúbená veľkosť displeja?