Úvod OnePlus OnePlus 5T OnePlus 5T by mal stihnúť Čierny piatok. Predstavený bude v predstihu

OnePlus 5T by mal stihnúť Čierny piatok. Predstavený bude v predstihu

4
oneplus 5T

Takzvaný Čierny piatok každoročne štartuje predvianočnú nákupnú horúčku, pričom tento deň pripadá na prvý piatok po americkom sviatku Dňa vďakyvzdania (23. november 2017). Vyzerá to, že OnePlus 5T dovtedy stihne prísť na trh.

Kultúra Čierneho piatku sa rozšírila po celom svete a už nejaký ten rok sa jej nevyhýbajú ani slovenské internetové obchody. Výrazné zľavy na rôzne produkty zákazníci často využívajú práve v segmente spotrebnej elektroniky.

Očakávaný OnePlus 5T by mal byť predstavený 16. novembra, teda približne o dva týždne. Prezrádza to fotografia, ktorá zobrazuje zariadenie v propagácii najväčšieho online predajcu Amazon. Zo snímky však bola zámerne odstránená informácia o dni zahájenia predaja.

oneplus 5T
© GizChina.it

OnePlus stavia svoju stratégiu hlavne na online predajnej sieti v rámci vlastného oficiálneho obchodu oneplus.net. OnePus 5T tak bude k dispozícii hneď, resp. krátko po oficiálnom predstavení.

Spoločnosť OnePlus dobre nasleduje trhové trendy a preto si myslíme, že Čierny piatok si nedovolí premeškať. Otázne je, či bude smartfón OnePlus 5T nejakým spôsobom zvýhodnený. Istá zľava alebo príslušenstvo zadarmo by potešilo.

Zatiaľ nie je známe, s akou cenou vylepšený model príde. Neznáme je tiež rozlíšenie displeja. OnePlus 5T bude disponovať 6,0-palcovým Optic OLED displejom s pomerom strán 18:9, ktorý obsadí väčšinu prednej plochy zariadenia. Do úvahy pripadá buď FHD+ alebo QHD+ rozlíšenie.

oneplus 5T

Z priestorových dôvodov sa snímač odtlačkov presunie na zadnú stranu a inovácie sa dočká aj duálny fotoaparát. Súčasný OnePlus 5 je výborným smartfónom a dokonalejší displej a fotoaparáty mu iba prospejú.

Čo je podstatné, jeho cena bude rozhodne atraktívnejšia ako pri niektorej konkurencii, ktorá dvíha hlavu k jednej tisícke eur.