Úvod Novinky Aplikácie Ovládanie rýchlosti prehrávania aj na mobiloch. YouTube testuje novú funkciu

Ovládanie rýchlosti prehrávania aj na mobiloch. YouTube testuje novú funkciu

0
youtube

Mobilná aplikácia YouTube bude opäť bohatšia na funkcionalitu. Internetový gigant Google začal testovať novú funkciu, ktorú už dobre poznáme z desktopového prostredia populárneho webu zameraného na online video.

Google, pod ktoré YouTube spadá, ovládanie rýchlosti prehrávania vymyslel už dávnejšie. Desktopová verzia YouTube ponúka zníženie a zvýšenie rýchlosti prehrávania v troch stupňoch v oboch smeroch.

Presne to isté nás dobehne v aplikácii YouTube v blízkej budúcnosti. Google novinku zatiaľ iba testuje, no nič nenasvedčuje tomu, že by ju pochovala negatívna spätná väzba. Po testovaní tak môže byť vo veľmi krátkej dobe uvoľnená plošne.

YouTube sa počtom aktívnych používateľov radí hneď za sociálnu sieťou Facebook. Preto je dôležité zavádzať nové funkcie alebo vylepšovať tie súčasné. Cieľom je pochopiteľne zabezpečiť čo najlepší užívateľský komfort.

prehravania
© 9to5google.com

YouTube naposledy prišlo o niekoľko funkcií, ktoré boli určené tvorcom obsahu. Nedávno ale pribudli pohybujúce sa náhľady a zaujímavo tiež pôsobí nová kategória videí VR180.