Úvod Výrobcovia Huawei Hodinky Huawei Watch v edícii Porsche Design útočia na naše zápästia. Dizajnom...

Hodinky Huawei Watch v edícii Porsche Design útočia na naše zápästia. Dizajnom a cenou

1
Huawei Watch
Huawei Watch 2 Porsche Design © Huawei

Inteligentné hodinky s operačným systémom Android Wear produkuje aj čínsky Huawei, no nepatria zrovna do druhej ligy. Nositeľný kus elektroniky je patrične vybavený po funkčnej aj dizajnovej stránke. 

Spoločnosť Huawei predstavila poslednú generáciu hodiniek Huawei Watch na podujatí Mobile World Congress, ktoré sa odohralo v priebehu februára 2017 v španielskej Barcelone.

Predstavené boli dva modely. Huawei Watch 2 a Watch 2 Classic. Žiaľ, nové generácie zabili minimalistický a čistý dizajn predošlej generácie. Nové generácie nevyzerajú zle. Majú ale bližšie k hodinkám Samsung Gear S3, ktorým priamo konkurujú.

Už po predstavení sa objavili oficiálne zmienky o pripravovanej produkcii Porsche Design edície, ktorá by bola ešte prémiovejšia. Huawei si dal s produkciou trochu načas a smart hodinky Huawei Watch 2 Porsche Design sa už dajú objednať v Európe.

Huawei Watch
© porsche-design.com

Parametre

Huawei Watch 2 Porsche Design obsahujú všetky funkcie a parametre, ktoré nájdete aj v bežných modeloch. Tie zahŕňajú čipset Qualcomm Snapdragon 2100, 768 MB RAM, 4 GB úložného priestoru, 420 mAh batériu a OS Android Wear 2.0.

Huawei Watch

Samozrejmosťou je tiež GPS snímač, barometer a senzor srdcovej frekvencie. Navyše získate gumovo-kožený remienok s červeným prešívaním a prémiovým logom Porsche Design. Zaujme aj puzdro a spony z nehrdzavejúcej ocele, číselná luneta, ktorá symbolizuje rýchlomer a originálne widgety hodín v Porsche Design štýle.

Aby sme nezabudli, hodinky stoja krásnych 795 eur. Oficiálna stránka – porsche-design.com.