Úvod Zariadenia Smartwatch VIDEO: Hodinky Samsung Gear S3 na potulkách po Andách alebo ako štýlový...

VIDEO: Hodinky Samsung Gear S3 na potulkách po Andách alebo ako štýlový doplnok

0
Gear S3 - prémiové inteligentné hodinky od Samsungu dostanú značkovú konkurenciu

Samsung je povestný svojimi vysoko kvalitnými reklamnými videami, ktoré sú sprevádzané známymi osobnosťami, rôznymi efektami či dobre načasovaným strihom.

Výnimkou nie sú ani nové promo videá propagujúce inteligentného hodinky Samsung Gear S3, ktoré sú považované za jedny z najlepších smart hodiniek vôbec.

Hodinky sú robustné, ovenčené prémiovým hodinárskym dizajnom a prakticky disponujú všetkými funkciami, ktoré by ste pri inteligentných hodinkách očakávali. Informácie navyše konzumujete prostredníctvom veľmi jemného AMOLED displeja.

Jediným faktorom, ktorý odrádza, je ich cena. Odporúčaných 399 eur mnoho ľudí nedá za smartfón, nie to ešte za sekundárne smart zariadenie nosené na zápästí. Svoju cieľovú skupinu si však určite nájdu a pre ňu sú určené aj tri video spoty nižšie.

Gear S3

V prvom videu zoberie hodinky Gear S3 na extrémnu prechádzku cez pohorie Ánd brazílsky novinár Pedro Andrade a herečka Mel Fronckowiak. Neobídu ani stratené mesto Inkov, Machu Picchu.

Ďalšie dve videá zobrazujú štýlový charakter hodiniek a ich použiteľnosť pri každodennom mestskom živote. Aj v tomto prípade prichádza na rad známejšia osobnosť. Herec a spevák Raleigh Ritchie sa s hodinkami stotožnil počas náročného dňa, hudobného vystúpenia a následnej neskorej nočnej párty.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=94&v=TsvnqRKCt-g

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=Z9XuAnQZ-tE