Úvod Smartphony Dohady Samsung Galaxy Note 8 bude šialene drahý. Cenou sa má priblížiť k...

Samsung Galaxy Note 8 bude šialene drahý. Cenou sa má priblížiť k najdrahšiemu iPhonu!

7
galaxy note 8
Dizajnový koncept pre Galaxy Note 8
Kórejský gigant Samsung po vlaňajších problémoch nezanevrel na Galaxy Note líniu zariadení. Tento rok tak uvidíme novú generáciu, ktorá ponesie logické označenie Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 bude, resp. už je ostro sledovaný. Dá sa povedať, že nový model z tejto línie bude zákazníkom k dispozícii po dvoch rokoch.

Ten vlaňajší bol po krátkom čase stiahnutý z trhu a predávať sa prestal ešte rýchlejšie. Jeho existencia bola chvíľková a prečo tomu tak bolo už viete.

Samsung Galaxy Note 8 bude opäť reprezentovať technologický vrchol výrobcu, pričom si mnoho vlastností požičia od aktuálnych hviezd, modelov Galaxy S8 / S8+.

Parametre a vlastnosti nateraz necháme bokom. Nakoniec, určite si o nich s blížiacim sa dátumom predstavenia ešte pár krát prečítate.

galaxy note 8
Dizajnový koncept pre Galaxy Note 8

Pozornosť budeme venovať predajnej cene a obdobiu predstavenia, ktorých detaily sa objavili na verejnosti. Informácie sú síce neoficiálne a nemôžeme sa na ne spoliehať, no priniesol ich veľmi spoľahlivý zdroj menom Evan Blass a.k.a @evleaks.

Evanove „technologické udavačstvo“ zvykne vychádzať zo spoľahlivých zdrojov a nestáva sa často, aby sa mýlil.

Samsung Galaxy Note 8 má byť predstavený približne v polovici mesiaca september a pravedpodobne pôjde o najdrahší smartfón, aký kedy Samsung vyrobil. Skloňuje sa cena 999 €. Za veľkou mlákou má byť prívetivejšia – 900 USD.

Repasovaný Galaxy Note 7

Je dosť možné, že ste si pri pohľade na cenu spomenuli na Galaxy Note 7, ktorý sa má vrátiť do predaja po bezpečnostných úpravách.

Podľa kórejských médií príde Galaxy Note 7 do predaja najskôr v Južnej Kórei, a to už 7. júla. Zmeniť sa má aj označenie. Zo skôr avizovaného Note 7R by sme mali na balení nájsť pomenovanie Note 7 FE (Fan Edition).

galaxy note 7
Galaxy Note 7

Zatiaľ nie je jasné, či Galaxy Note 7 FE dorazí aj do Európy. Okrem toho nemôžeme očakávať, že ho bude Samsung rozdávať za pár drobných.

Stále pôjde o vrcholový phablet, aj keď z minulého roka a s menšou batériou. Určite však bude lacnejší ako Galaxy Note 8. Predpovedáme mu cenu na úrovni 500 – 600 eur.