Úvod OnePlus OnePlus 5 Fotoaparát na OnePlus 5 je minimálne tak dobrý, ako ten na Galaxy...

Fotoaparát na OnePlus 5 je minimálne tak dobrý, ako ten na Galaxy S8, prezrádza Číňan, ktorý ho už má

5

Nová vlajková loď od OnePlus bude predstavená už 20. júna. Len dnes sme vám priniesli presný pohľad na jeho dizajn, resp. to, ako budú uložené jeho dva zadné fotoaparáty. Aby si OnePlus zaistil prvotný feedback od technologicky zdatných a nadaných ľudí, mal vraj vybrať 10 recenzentov, ktorým mal telefón poslať skôr než komukoľvek inému.

Vyzerá to tak, že tento plán naozaj naplnil. Jeden tech blogger z Číny už totiž na ich sociálnej sieti Weibo veselo popisuje zážitky z jeho používania. Funkcionalita duálneho fotoaparátu OnePlus 5 by mala byť veľmi podobná tej, ktorú ponúka iPhone 7 Plus, a teda jeden fotoaparát odfotí klasickú snímku, ten druhý funguje ako optický zoom pre priblíženie bez straty kvality.

Okrem toho, fotoaparát mal OnePlus vymaznať natoľko, že má byť minimálne tak kvalitný ako na Galaxy S8. Na presné hodnotenie si však budeme musieť počkať.

Medzi ďalšie špecifikácie chystanej vlajkovej lodi patrí procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM, snímač odtlačkov prstov umiestnený na prednej strane a oveľa, oveľa viac.