Úvod Hry Nesmierne populárna hra Temple Run dostane pokračovanie. Registrácia je už dostupná

Nesmierne populárna hra Temple Run dostane pokračovanie. Registrácia je už dostupná

0
Temple Run

Vývojári z Imangi Studios majú na konte veleúspešnú hru Temple Run, ktorá sa dočkala aj druhého pokračovania. Druhým dielom však hra nekončí. Vývojári si pripravili aj tretí diel, ktorý bude trochu iný.

Nazývať sa bude Temple Run: Treasure Hunters a k dispozícii bude ešte v tomto roku. Konkrétnejší dátum po oficiálnej stránke známy nie je, no je viac ako isté, že na seba nenechá dlho čakať.

Beta verzia hry je už aktuálne dostupná pre užívateľov v niektorých krajinách. Našich končín sa to zatiaľ netýka, v obchode Play ju však nájdeme. Môžete sa iba zaregistrovať, čo vám zabezpečí promptné upozornenie hneď, ako sa bude dať hra stiahnuť.

Prvé dva diely využívali rovnakú koncepciu nekonečného behu po starobylých ruinách chrámu, počas ktorého ste sa museli vyhýbať nebezpečným prekážkam a zbierať rôzne artefakty. Hra podstatnou mierou cielila na dynamiku a reflexy hráčov. Zároveň bola veľmi návyková a prekonávanie levelov bolo a stále je poriadne zábavné.

V treťom pokračovaní už nebudeme nezastaviteľne šprintovať. V hre stále nájdeme obľúbené postavy, pribudnú možnosti prispôsobenia či nové prvky. Hra bude ale zameraná na riešenie logických hádaniek, ktoré budú spojené s hernými prvkami v Candy Crush Saga štýle.

Temple Run

Riešenie hádaniek nebude chvíľkové. Až 200 náročných úrovní, ktoré sa rozprestierajú v piatich svetoch, vyčarujú niekoľko hodín zábavného hrania. Dobrou správou je, že aj pokračovanie bude k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Vývojári zároveň implementovali dobrovolné in-game nákupy, kde si budete môcť za reálne peniaze kúpiť rozličné predmety.

Ak nazrieme do obchodu Google Play, prvý diel Temple Run má viac ako 2,3 milióna 5-hviezdičkových hodnotení a druhý diel si ich vyslúžil až viac ako 4,5 milióna. Dúfame, že tretí diel bude podobne úspešný.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redptngames.hunters“]

BONUSJedna z najlepších vežičkoviek v obchode Play dočasne na stiahnutie zadarmo!