Úvod Novinky Hry Jedna z najlepších vežičkoviek v obchode Play dočasne na stiahnutie zadarmo!

Jedna z najlepších vežičkoviek v obchode Play dočasne na stiahnutie zadarmo!

1
bloons TD5

Dočasné zníženia cien pri aplikáciách a hrách máme veľmi radi, no ešte lepšie je, ak je platená aplikácia alebo hra úplne zadarmo. To sa momentálne týka aj jednej z najlepších obranných hier v obchode Play.

Žáner vežičkoviek, resp. tower defense, je medzi hráčmi veľmi obľúbený. To platí aj o hre Bloons TD 5, ktorá si vyslúžila väčšinu 5-hviezdičkových hodnotení a autori hry sú platformou Google Play označení ako najlepší vývojári.

Ako už istotne viete, v hre budete stavať a vylepšovať veže tak, aby ste zabránili prieniku čoraz agresívnejších nepriateľov. V tomto prípade na vás čaká až 21 veží, niekoľko úrovní ich vylepšení, viac ako 50 levelov, alebo rôzne náhodné misie. Tri herné režimy dopĺňajú tri úrovne nastaviteľnej obtiažnosti a hra je poňatá v príjemnej kreslenej grafike.

hier

Titul Bloons TD 5 neponúka chvíľkovú zábavu. Práve naopak. Zabaví vás celé hodiny a postupné prechádzanie náročných úrovní dá neraz poriadne zabrať. Hru si môžete za normálnych okolností stiahnuť za 3,39 eur. Aktuálne je ale k dispozícii v obchode Play úplne zadarmo, čo by bola škoda nevyužiť. Pozor, akcia je časovo obmedzená, preto s kúpou inštaláciou neváhajte.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninjakiwi.bloonstd5″]

Bonus

V obchode Play sa objavili aj ďalšie zľavy, z ktorých za pozornosť stojí tá pri aplikácii SkySafari 5 Plus. Ide o astronomickú aplikáciu, akýsi vesmírny simulátor, ktorý je plný hviezd, planét a iných reálnych nebeských objektov.

Aplikáciu si je možné stiahnuť za 5,49 eur, čo nie je na prvý pohľad zrovna málo. Jej pôvodná cena sa však pohybovala okolo 15-tich eur.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simulationcurriculum.skysafari5plus“]