Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung má pracovať na Galaxy S8 Plus. Ponúkne 6“ displej, možno aj...

Samsung má pracovať na Galaxy S8 Plus. Ponúkne 6“ displej, možno aj stylus

8

Kým sa nám nová vlajková loď od Samsungu pre rok 2017 objaví na skutočných fotografiách možno prejde ešte pár týždňov. Neustále sa však dozvedáme o tom čo juhokórejský gigant plánuje a na čo sa môžeme tešiť.

Najnovšie informácie o smartfóne, resp. smartfónoch, ktoré má spoločnosť predstaviť už v marci či apríli naznačujú, že firma pracuje aj na Galaxy S8 Plus. Jeho hlavnou devízou má byť väčší, až 6-palcový displej. Výrobca však údajne uvažuje aj nad stylusom. Je teda dosť možné, že sa Samsung ešte stále nerozhodol či rad Galaxy Note prežije alebo nie.

Veľkosť displeja sa líši od zdroja k zdroju. Predpokladá sa, že Samsung momentálne testuje rôzne veľkosti. Počuli sme totiž o 5, 5.2, 5.5, 5.7 a teraz aj o 6-palcovej alternatíve.

Všetky z nich sú reálnou možnosťou. Ak sa vám 6 palcový smartfón zdá ako priveľký, pamätajte, že nový Galaxy S8 má prísť s bezrámikovým displejom. To znamená, že drvivú väčšinu prednej strany zariadenia (viac ako 90%) bude tvoriť zobrazovací panel. Telefón s podobnými vlastnosťami nedávno predstavil aj Xiaomi.

Čo na to ale hovoríte? Akú veľkosť Galaxy S8 by ste si želali vy? Najmenšiu, 5-palcovú, najväčšiu 6-palcovú alebo niečo medzi?