Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 má prísť so šialene výkonným „Beast mode“ režimom

Samsung Galaxy S8 má prísť so šialene výkonným „Beast mode“ režimom

6
© PhoneArena
S končiacim rokom 2016 sa fanúšikovia Samsungu uprene pozerajú na začiatok 2017. Bez Galaxy Note 7 ostalo veľa záujemcov sklamaných.

Juhokórejská spoločnosť má preto na pleciach obrovskú povinnosť. Musí zaujať a presvedčiť obrovské množstvo ľudí o tom, že práve to je telefón, ktorý za to stojí. Samsung sa snaží prísť s novými nápadmi, novým dizajnom, jednoducho s novým zariadením, ktoré toho bude schopné.

Vďaka novej patentovej prihláške sa nám podarilo získať ďalší kúsok puzzle novinky. Samsung svoju novinku pravdepodobne vybaví špeciálnym režimom, ktorý nazval „Beast mode“. Vyplýva to z patentovej prihlášky pre USA a Európu. V americkej prihláške je dokonca v kolónke popisu uvedené, že ide o „upravenie softvéru pre čo najvyššiu rýchlosť a výkon v mobilnom zariadení.

Z beta verzie Android 7.0 Nougat pre rodinu Galaxy S7 už vieme, že Samsung pripravil niekoľko výkonnostných režimov. Medzi nimi nájdete napríklad „gaming mode,“ teda hrací režim a „high performance“ pre čo najvyšší výkon. Je teda dosť možné, že k nim pribudne aj spomínaný „beast mode“.

Samsung Galaxy S8 má ponúknuť procesor vyrobený 10nm FinFET procesom. Pravdepodobne pôjde o Snapdragon 835 a Exynos ekvivalent. Hovorí sa aj o 8 GB RAM.