Úvod Dohady Konkurencia Galaxy S7 edge: Unikli fotky Meizu PRO 7 so zaobleným displejom

Konkurencia Galaxy S7 edge: Unikli fotky Meizu PRO 7 so zaobleným displejom

0

Galaxy S7 edge spomedzi všetkých smartfónov vyniká jednou vecou. Jeho po krajoch zaoblený displej nemá konkurenciu na trhu a aj to je dôvodom, prečo sa Samsungu tak darí. Táto exkluzivita ale pravdepodobne skončí, keďže čínska firma Meizu pripravuje jeho konkurenta.

Nadchádzajúca vlajková loď Meizu PRO 7 príde na trh len niekoľko mesiacov po predstavení Meizu PRO 6, ktorý sa dočkal premiéry ešte len v apríli. Nie je sa ale čomu čudovať, tabletofón a vlajková loď Meizu PRO 5 bola predstavená len minulý rok v septembri, preto očakávame, že okolo tohto času bude predstavený aj Meizu PRO 7.

Včera sa na internet dostala fotka neznámeho Meizu smartfónu. Malo by sa však jednať práve o Meizu PRO 7. Zadná strana je pravdepodobne vyrobená zo skla a hovorí sa aj o kovových rámikoch. Tipujeme aj 10 LED bleskov ukrytých v „prsteni“ pod fotoaparátom ako to bolo v prípade Meizu PRO 6. Jeho elegantný dizajn v čiernom prevedení si môžete prezrieť nižšie:

Meizu-PRO-7-back-leak_1

To ale nie je všetko, teraz máme k dispozícii aj dizajn a tvar predného panelu, ktorý odhalil zakrivený displej. Teda aspoň z jednej strany, keďže druhá strana nie je dobre osvetlená.

Meizu-PRO-7-curved-display-leak_1

Každopádne toto nie je prvá fotka Meizu so zakriveným displejom, ešte skoršie v tomto roku sme mali možnosť vidieť ďalšie fotky, ktoré potvrdzujú, že čínska spoločnosť skutočne pracuje na konkurentovi Galaxy S7 edge. Dizajn Meizu PRO 7 sa pravdepodobne bude podobať na ich predchodcov s jedinou zmenou v zaoblenom displeji.

Nepotvrdené špekulácie hovoria, že hlavným jadrom smartfónu bude 64-bitový, 8-jadrový Exynos 8890 SoC od Samsungu. Jedná sa o jeden z najvýkonnejších čipsetov na trhu. Výkonný riaditeľ Meizu len pred nedávnom tvrdil, že spoločnosť predstaví neskôr v tomto roku zariadenie práve s Exynos procesorom.

Očakáva sa, že zariadenie príde aj s 5,7-palcovým AMOLED displejom, 4 GB/6 GB RAM a snímačom odtlačkov prstov zabudovaným v multifunkčnom mBack domovskom tlačidle.

Páči sa vám táto konkurencia Galaxy S7 edge? Myslíte si, že Meizu má na to, aby vyrobili rovnako kvalitné edge zariadenie?