© joplinclickers.com
Bizarné testy odolnosti sú niečo, na čo sa ľudia radi pozerajú aj napriek tomu, že nemajú takmer žiadnu výpovednú hodnotu. Drvivá väčšina používateľov totižto nebude svoj smartfón ťahať za autom, púšťať z 300 m výšky pomocou dronu alebo ho vystavovať tlaku hydraulického lisu.

Stále je však zaujímavé, čo všetko dokáže jemná konštrukcia a citlivá elektronika uniesť, respektíve ako sa takéto zariadenie zachová v skutočne extrémnych podmienkach. Po množstve rôznych netradičných testoch sme si už mysleli, že nič nové nikto nevymyslí. Opak je však pravdou.

Po rozlisovaní smartfónu Galaxy S7 na takmer hárok papiera 400 tonovým hydraulickým lisom (video TU) tu máme novinku, elektrický paralyzér. Konkrétne ide o model Vipertek VTS-989B, ktorého cena sa u predajcu amazon.com pohybuje na úrovni 30-tich dolárov. Vysoké napätie paralyzéra bohate stačí na to, aby ste eliminovali človeka a pokiaľ bude mať vo vrecku Galaxy S7, možno mu dobijete baterku. Alebo ho zničíte. Ako tento smartfón dopadol po útoku paralyzéra už prezradí video od autora ssnapcase.

Určite sa to však bez ujmy nezaobíde.