Na pozorovaní ničenia drahej a krehkej elektroniky ťažkými zariadeniami je niečo až podivne uspokojujúce. Deštruktívny bizarný stret dvoch úplne odlišných prístrojov vždy upúta oko diváka a inak tomu nebude ani v tomto prípade.

Extrémne testy (ne)odolnosti smartfónov nemajú v podstate žiadnu výpovednú hodnotu, keďže sa bežný užívateľ do podobnej situácie so svojim smartfónom nikdy nedostane. Dobre sa ale na ne pozerá.

Už sme videli smarfóny prestreliť rôznymi zbraňami, nemenej známe je ich ťahanie za autom alebo spustenie z 300 metrovej výšky za pomoci drona. Zabudnúť nemôžeme ani na majstra Blendtec s jeho ultimátnym mixérom.

Po dlhšej dobe sa konečne objavilo niečo nové. Ide o priemyselný lis, ktorý je schopný vyvinúť tlak na úrovni 492 kilogramov na centimeter štvorcový. To je skutočne veľký tlak a keď medzi takéto dva „mlynské kamene“ vložíte smartfón Samsung Galaxy S7 edge, uvidíte pekné divadlo. Zo smartfónu budú šľahať ohne, potečie aj elektronická krv a na finále bude z Galaxy S7 edge niečo ako list formátu A5.

Pozrite si určite zaujímavé video.