Úvod Sociálne siete Instagram Mamička na Instagram nahrala fotku koláča. To, čo sa stalo potom vyvolalo...

Mamička na Instagram nahrala fotku koláča. To, čo sa stalo potom vyvolalo vlnu rozhorčenia!

15
Instagram

Bol to len koláč. Bol to len koláč. Bol to len koláč. Presne to muselo behať po mysli jednej britskej mamičke, ktorá sa rozhodla podeliť sa so svojimi priateľmi o jej veľkonočný výtvor na sociálnej sieti Instagram. Celkom nevinné, že? Nie.

Je ťažké aj pomyslieť na to, že by vás fotografia koláča mohla dostať do problémov s jednou z najnavštevovanejších sociálnych sietí našej modrej planéty. Hneď po tom, ako na Instagram nahrala fotku svojho koláča totiž prišla o celý účet. Prečo? Vraj naň nahrala fotografiu prsníku.

Od Instagramu okamžite dostala email, v ktorom sa písalo, že jej fotografia porušila zmluvné podmienky a preto jej ho zrušili bez možnosti jeho znovu otvorenia. Fotografia okrem toho mala obsahovať sexuálne scény a nahotu. Koláč sa teda jednoznačne podaril.

Prci prci prcičky a jablkový koláč?

Jedno je jasné. Ľudia majú rôzne sexuálne chúťky, no scéna s jablkovým koláčom z Prci prci prcičky v tomto prípade zašla priďaleko. No ale teraz vážne(jšie). Algoritmus Instagramu fotku koláča pravdepodobne vyhodnotil ako prsník a Instagram prsníky bohužiaľ nepovoľuje.

Dcéra mamičky sa preto obrátila na server Mashable, ktorému rozrozprávala celý tento šokujúci príbeh. „Moja mamka bola z toho, že stratila prístup na svoj Instagram veľmi smutná. Je tá najmilšia osoba na svete a na svoj účet pridáva len fotky rodiny, dovoleniek a jedla.

Aby sa poistila, že sa o škandalóznom konaní Instagramu dozvie čo najviac ľudí, fotku nahrala aj na Twitter s označením NEJDE O PRSNÍK. #KauzaPrsník, no samozrejme v angličtine. Kontroverzný koláč však má šťastný koniec. Instagram si totiž všimol sťažnosti a po tom, ako sa fotku pozrela skutočná ľudská bytosť účet opäť obnovili. Nechýbalo ani ospravedlnenieslzy dojatia.