Úvod Novinky Swiitol E24 Pro: Toto zariadenie vám zarobí peniaze. Kúpili si ho už...

Swiitol E24 Pro: Toto zariadenie vám zarobí peniaze. Kúpili si ho už desiatky Slovákov!

0
Swiitol e24
Zdroj: Swiitol

Patríte medzi vášnivých kutilov, ktorí neustále tápajú nad tým, čím najbližšie obohatia svoju dielňu? Ak áno, ste tu na správnom mieste. Prichádza totiž fantastická zľava na šikovnú laserovú gravírovačku Swiitol E24 Pro. Láka pritom nielen cenou, ale aj vysokým výkonom či pôsobivou presnosťou. Zadovážiť si ju môžete priamo prostredníctvom oficiálnej stránky Swiitol.

Swiitol E24 Pro

🛒 Cena: 417,19 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Swiitol E24 Pro predstavuje novú generáciu laserových gravírovačiek, ktorá vyhovie potrebám aj tých náročnejších majstrov. Pomocou tohto modelu je možné ako vyrezávať, tak aj vypaľovať či rôzne spracúvať širokú paletu materiálov. Okrem iných sú podporované drevo, koža, plast, papier a mnoho ďalších.

Gravírovačka sa môže zdať ako komplikovaný nástroj. A rozhodne je pravda, že nejaké znalosti si vyžaduje. Nedá sa však povedať, že by bola jeho obsluha nezvládnuteľná. Práve naopak, Swiitol E24 Pro láka svojím dôrazom na jednoduchosť. Pochváliť sa dokáže intuitívnym a prehľadným používateľským rozhraním, pričom ovládanie môže prebiehať aj prostredníctvom dedikovanej mobilnej aplikácie. Problém by tak nemali mať ani tí, ktorí predtým ešte gravírovačku nepoužívali.

No ako už bolo spomenuté, Swiitol E24 Pro pohodlne uspokojí aj potreby tých náročnejších. Svedčí o tom napríklad výkon lasera až 24 W, vďaka čomu možno vždy rátať s požadovaným výsledkom. Rýchlosť gravírovania pritom prebieha rýchlosťou až 36 000 mm za minútu. Poslúžiť môže dokonca aj ako nástroj na vytváranie dekorácií do domácnosti, keďže umožňuje nielen rezanie, ale aj tvorbu rôznych tvarov. To všetko sa deje na ploche o rozlohe 365 x 305 mm, čo znamená, že gravírovačka sa zmestí prakticky do každej dielne.

Zárukou je taktiež kvalitná konštrukcia, ktorá vydrží aj extrémnejšie podmienky, a teda svedčí o uspokojivej životnosti.

Gravírovačku Swiitol E24 Pro si môžete zadovážiť hneď teraz, a to prostredníctvom oficiálnej stránky Swiitol. Cena činí iba 417,19 eur, pričom doručenie máte zadarmo, a to do troch až piatich pracovných dní.

>>> Kúpiť Swiitol E24 Pro za 417,19 € <<<