Úvod Výrobcovia Asus ZenPad S 8.0 je špičkový Android tablet so značkou ASUS, ktorý má...

ZenPad S 8.0 je špičkový Android tablet so značkou ASUS, ktorý má 4 GB RAM, kov aj jemný displej

ASUS predstavil ZenPad S 8.0, Android tablet pre náročných.

0
Nové Android tablety ASUS ZenPad (S 8.0 vľavo)

Z dielne taiwanskej spoločnosti vyšiel okrem iného aj 8-palcový tablet, ktorý sa za hardvérovú výbavu alebo také konštrukčné spracovanie nemusí vôbec hanbiť. ZenPad S váži 298 gramov, jeho hrúbka dosahuje 6.6 mm a vo vnútri mu tiká 64-bitový INTEL Atom 3580 Moorefield.

Oči náročných používateľov navyše poteší IPS displej s rozlíšením 2048 x 1536 pixelov (324 ppi) a pomerom strán 4:3. Medzi technickými špecifikáciami taktiež svieti až 4 GB operačná pamäť, čo sa bezpochyby odrazí na pohotovejšom multi-taskingu. Konštrukcia tabletu je vyrobená z kovového materiálu, pričom spomínaný čipset obsahuje 4-jadrá s frekvenciou 2.3 GHz a na dobíjanie energie v batérii poslúži nový USB Type C. Fotografie vyhotovíme prostredníctvom dvojice 8 a 5 MPx fotoaparátov.

Prednú stranu ASUS ZenPad S zdobia dva kvalitné stereo reproduktory, takže pozeranie filmov či seriálov bude bez dodatočného audio príslušenstva tentokrát o niečo väčší zážitok. Profesionáli si zase môžu dodatočne zakúpiť Z Stylus, ktorý prinesie kreatívnym používateľom spolu so špeciálnymi Android aplikáciami viac možností.

Dostupnejšie varianty

ASUS predstavil na konferencii Computex v domácej krajine okrem ZenPad S 8.0 aj obyčajný ZenPad 8.0, vrátane 7-palcového modelu (1024 x 600 pixelov) a originálneho príslušenstva ako Zen Case alebo Zen Clutch.