Úvod Sony Sony Xperia Z5 FOTO Je toto Sony Xperia Z5?

FOTO Je toto Sony Xperia Z5?

Zdá sa, že v Japonsku naplno pracujú na novej vlajkovej lodi. Sony Xperia Z5 bude predstavená možno už v septembri a ponúkne USB port typu C.

3
Údajná fotografia Sony Xperia Z5

Ešte nebola predstavená ani medzinárodná verzia Sony Xperia Z4 a na internet sa už dostávajú (údajné) fotografie ďalšej vlajkovej lode od Sony. Ide samozrejme o Sony Xperia Z5. Tajomné zariadenie, o ktorom momentálne nevieme takmer nič.

Xperia Z5 by však mohla na trh prísť niekedy vo štvrtom štvrťroku 2015 a pravdepodobne ponúkne nový procesor Snapdragon 820 od Qualcommu.

Fotografia unikla na sociálnej sieti Weibo a ukazuje, že zariadenie má fotoaparát vľavo hore. To nie je žiadne prekvapenie. Zaujímavejší je kovový rámik okolo displeja. Pri fotke boli ešte dve správy. Jedna naznačuje, že zariadenie ponúkne USB port typu C. Druhá hovorí o možnom dátumu predstavenia niekedy v septembri.

Ďalšie dohady hovoria o tom, že Xperia Z5 ponúkne 5,2-palcový QHD (2560 x 1440p) displej, 4 GB pamäte RAM a lepší fotoaparát. Ten však stále nebude vybavený optickou stabilizáciou obrazu. Zíde sa aj snímač odtlačkov prstov a hovorí sa dokonca o novom dizajne. Už by bolo na čase, veď Z-tková séria smartfónov od Sony sa líši iba minimálne.

Môže vás zaujímať: FOTO Nájdite 6 rozdielov: Sony Xperia Z3 vs. Xperia Z4