Úvod Novinky Android FOTO: Dizajn systému OxygenOS od OnePlus odhalený – Flat UI, pestré farby...

FOTO: Dizajn systému OxygenOS od OnePlus odhalený – Flat UI, pestré farby a viac

7
OxygenOS

O vlastnom operačnom systéme spoločnosti OnePlus sme už pred pár dňami pár informácií počuli, a tentokrát budeme i niečo vidieť, keďže na internet uniklo niekoľko fotiek s dizajnom jeho UI.

OxygenOS by mal v budúcnosti poháňať smartfóny so značkou OnePlus, pričom ide o upravený Android s unikátnou nadstavbou používateľského prostredia. Čínsky výrobca ním podľa všetkého nahradí doteraz-používaný CyanogenMod.

Ako je možné vidieť z galérie nižšie, dizajn sa ponesie v modernom ‚flat‘ štýle, ktorý dokonca skrášlia pestro-farebné kombinácie.

Jednotlivé ikony aplikácií budú kategorizované do špecifických priečinkov podľa ich spôsobu využitia (Facebook, Twitter, Google+ v priečinku ‚Sociálne siete‘ atď.), čo samozrejme už teraz ponúka nejeden inteligentný launcher v Google Play, ako napríklad Aviate.

Stále však môže ísť len o nedokončenú verziu, informoval web gizmochina.com.

Prvé zmienky o OxygenOS zazneli na oficiálnom fóre OnePlus ešte počas minulého týždňa. Pokiaľ ale hľadáte viac podrobnejších detailov, tak tie nám vývojári prezradia až 12. februára.

Systém OxygenOS zaujme predovšetkým jednoduchosťou a absenciou tzv. ‚bloatware‘, inými slovami – zbytočných aplikácií či funkcií, ktoré mobilné zariadenia iba zaťažia a zhoršia tým používateľské skúsenosti.

Dizajn UI OxygenOS

OxygenOS
OxygenOS
OxygenOS
OxygenOS
OxygenOS