Úvod Výrobcovia LG LG taktiež predstaví zlatú verziu svojej vlajkovej lodi LG G2

LG taktiež predstaví zlatú verziu svojej vlajkovej lodi LG G2

2

LG G2 je zariadenie, pri ktorom ma celkom mrzí, ako dopadlo. Za svojim neúspechom stojí jeho nešťastný čas predstavenia.

LG ho predstavil len pár týždňov predtým ako Samsung predstavil svojho goliáša v podobe Galaxy Note 3 a Google odhrnul oponu pred Nexus 5. Pre nás ako spotrebiteľov to teda znamenalo, že internet bol plný špekulácií o Note 3 a Nexus 5 a predstavenie LG G2 sa odhrnulo tak nejak do kúta.

Netreba ale zabúdať, že G2 je vynikajúce zariadenie, ktoré v pomere cena/výkon/využitie pri svojom predstavení prebilo takmer všetky vlajkové lode. Pri aktuálnych cenách zistíme, že jeho 16GB verzia, ktorá sa na Slovensku predáva ako jediná z dvoch verzií stojí niečo vyše 400€, teda podobne ako Galaxy S4 či HTC One, aj napriek tomu, že ponúka vyšší výkon a väčší displej.

NAJNIŽŠIA CENA LG G2:

Ale teraž už späť k článku. LG sa pokúša upútať našu pozornosť zlatou verziou svojej vlajkovej lode. Jej 32GB verzia by pritom mala stáť približne 413€, zatiaľ čo 16GB verzia 366€. Tieto ceny sú pritom aktuálne len pre taiwanský trh.

Na európsky trh sa však konečne prepracováva Moto G a Moto X, ktoré sú výborné riešenia pre každodenného fanúšika smartfónov. Moto G si kúpite už od 170€, zatiaľ čo Moto X sa má začať predávať od 429€.

Ktorý smartfón by ste si pri dnešnej ponuke vybrali Vy?

Zdroj: ePrice