Úvod Novinky Google Motorola Moto X dostupná na vybraných európskych trhoch už vo februári s...

Motorola Moto X dostupná na vybraných európskych trhoch už vo februári s cenou 429 €

1

Po predstavení zaujímavej Motoroly Moto X nastalo mierne sklamanie a mohla za to dostupnosť. Moto X bola totižto určená iba pre obyvateľov USA a to sa ale momentálne mení.

Motorola Moto X bude od februára dostupná vo vybraných krajinách Európy a to konkréte vo Veľkej Británii, Nemecku a Francúzsku. Informácie o ostatných krajinách sa zatiaľ neobjavili a dúfame, že sa zoznam bude postupne rozširovať.

V UK bude Moto X dostupná s cenovkou 380 libier a cena bola zverejnená aj vo Francúzsku, kde by sa mala pohybovať niekde na úrovni 430 €.

moto-x-white-unicorn

Moto X bola predstavená v lete roku 2013 s cenou 599 dolárov, pričom do súčasnosti klesla až na 399 amerických dolárov. Či sa nejaké cenové zvýhodnenie chystá aj v Európe je zatiaľ nejasné a rovnako budú musieť zákazníci v Európe pravdepodobne oželieť aj službu Moto Maker, vďaka ktorej ste si mohli Moto X doslova nakombinovať podľa seba. (kryty, materiály, farby…)

Pripomenieme, že Moto X disponuje 4.7 palcovým 720p displejom, vlastným X8 čipom (dvoj-jadrovým 1.7GHz procesorom, štvor-jadrovým grafickým čipom), 2 GB pamäťou RAM a 16 alebo 32 GB internou pamäťou bez možnosti rozšírenia.

Moto X je rozhodne zaujímavé zariadenie, ktoré vzniklo už pod krídlami Google-u a ak sa objaví viac informácií ohľadom Moto X v Európe, určite ich zverejníme.

Motorola UK

Motorola DE

zdroj: AA