Úvod Hry QWOP: Márne pokusy o šprint známe z legendárnej flashkovky už aj pre...

QWOP: Márne pokusy o šprint známe z legendárnej flashkovky už aj pre Android

0

Nemotorný šprintér známy z populárnej flash hry si našiel cestu aj na Android.

Asi každý správny hráč počítačových hier, ktorý sem tam zapne aj flashovku pozná QWOP. Či ste ju hrali alebo len pozerali videá ľudí, ktorí sa s nemotornou postavičkou snažili prebehnúť pár metrov, určite viete o čo ide. A ak nie, tak ste prišli o veľa srandy a zároveň zúfalstva.

Nemusíte si nič vyčítať, keďže QWOP, hra, ktorá vznikla v novembri 2008 dorazila aj na Android. Ide o „simuláciu“ nôh šprintéra. V originálnom prevedení bolo Vašou úlohou ovládať pomocou písmen Q W O a P bežcove stehná a lýtka. Môže sa Vám to zdať jednoduché, no trúfam si povedať, že v 99% prípadoch bol opak pravdou.

Prvotné hodnotenia na Google Play sú viac než dobré s priemerným skóre 4.3. Za 72 centov si užijete kopec zábavy, či už sami alebo spolu s priateľmi. QWOP je skvelá hra pre porovnávanie zručností koordinácie, ktoré by mali vyústiť do najrýchlejšie zabehnutých 100 metrov.

Prezradím Vám však, že kým prídete na to, ako sa hra vlastne ovláda, budete radi aj za to, že sa vôbec pohnete dopredu a nie len dozadu. Osobne sa mi nepodarilo dostať ďalej, než 38 metrov. Ak sa chcete pochváliť svojim výsledkom, do komentárov nám pošlite screenshot.

Tak ako ďaleko ste zabehli Vy?

[app]com.noodlecake.QWOP[/app]

[nggallery id=312]

Zdroj: Google Play