Úvod Novinky Aplikácie Hangouts: Nový Google messenger predstavený!

[Video] Hangouts: Nový Google messenger predstavený!

5

Už nejaký ten týždeň sa povrávalo o novej Google komunikačnej službe respektíve aplikácií a dnes, na podujatí Google I/O sa dohady potvrdili. Aplikácia nesie názov Hangouts a umožňuje umožňuje cross-platformovú komunikáciu užívateľov medzi rôznymi zariadeniami.

Samozrejme „chatovanie“ nekončí iba pri texte a nechýbajú možnosti zdieľania obrázkov, videí, linkov či videohovory a to aj pre viac ako dvoch používateľov.

google-hangouts

Aplikácia nie je súčasťou Google+ čo vyvracia predošlé dohady a berieme to ako pozitívum. Dizajn aplikácie sa nesie v klasickom Google Holo dizajne čím prirodzene zapadá do portfólia ostatných služieb. Vaše konverzácie budú uložené v cloude, takže budete mať bezproblémový prístup k svojej konverzačnej histórií.

Aplikáciu si môžete už stiahnuť z obchodu Google Play Store aj prostredníctvom nášho odkazu pod videom, ktoré Vám mimochodom Google Hangouts priblíži.

[fve]http://youtu.be/ahy3uRzRG9w[/fve]

[app]com.google.android.talk[/app]

Kto by si chcel Google Hangouts nainštalovať aj na tablet, resp. na zariadenie, ktoré nie je priamo podporované cez Google Play, stiahnite si túto .APK.

zdroj: androidauthority.com, youtube.com