Úvod Novinky Android Zelený alebo modrý? Jeden alebo dva? – ASUS pripravuje na CES...

[VIDEO] Zelený alebo modrý? Jeden alebo dva? – ASUS pripravuje na CES 2014 upútavkou

0

Dni do začiatku podujatia CES 2014 sa nám pomaličky, no isto, krátia – čo je jasným signálom pre výrobcov spotrebnej elektroniky trošku nás podráždiť rôznymi upútavkami k pripravovaným novinkám. Spoločnosť ASUS svoju príležitosť využila a zverejnila zaujímavé, niekoľko sekundové video na YouTube so záhadným názvom „Green or Blue? One or Two?“ (Zelený alebo Modrý? Jeden alebo Dva?)

Počas 26-sekúnd sa nám tak snaží krátka video-upútavka (video nižšie) napovedať niečo-to o pripravovaných technologických novinkách nesúcich značku ASUS. Hlavnou postavou je socha slobody, ktorá drží doslovne dva tablety – striedajúcich sa vo farebných prevedeniach zelenej a modrej farby. Pod zelenou farbou pritom možno chápať operačný systém Android a pod modrou zase Windows od Microsoftu. Či ASUS nakoniec predstaví na CES 2014 novú generáciu tabletov s prepracovanejším tzv. dual-bootom – umožňujúcim naštartovať zariadenie pod jedným alebo druhým operačným systémom bez značných komplikácií – je stále v otáznikoch.

Pre čitateľov, ktorí angličtine a PC slovníku dobre nevládnu, dual-boot znamená, že si užívateľ môže vybrať, ktorý systém sa mu má nabootovať, teda načítať. Viac v tomto článku

Dual-boot pritom nepatrí v súčasnosti medzi tabletmi do veľkej neznámej, disponuje ním totiž aj ASUS tablet pod označením Transformer Book Trio.

Podujatie CES 2014 sa bude realizovať v dátume od 7. do 10. januára v Las Vegas, USA.

[fve]http://youtu.be/1frsVBzJVdM[/fve]

Zdroj: youtube.com via androidandme.com
Foto: youtube.com