Úvod Smartphony Aktualizácie OnePlus 3 a 3T získavajú veľkú aktualizáciu: Dostupné je ultra rýchle rozpoznanie...

OnePlus 3 a 3T získavajú veľkú aktualizáciu: Dostupné je ultra rýchle rozpoznanie tváre!

1
© AndroidPit

Tak, ako výrobca sľúbil, smartfóny OnePlus 3 a OnePlus 3T dostávajú veľkú otvorenú beta aktualizáciu, ktorá prináša do zariadení funkciu rozpoznávania tváre. Tá však nie je sama a spoločnosť jej robia ďalšie vylepšenia.

Otvorená beta operačného systému Oxygen OS ďalej vylepšuje spúšťač užívateľského prostredia, ktorý bol povýšený na verziu 2.3. Vyskúšať si môžete automatické pomenovanie a označenie priečinkov, vývojári optimalizovali zobrazovanie notifikačných bodov a vylepšili užívateľské tipy pri prvom spustení smartfónu.

Po vizuálnej stránke poteší dynamická ikona hodín.

Výrobca tiež zapracoval opravy menších chýb a typické optimalizácie pre výkon a spotrebu energie. Veľmi užitočná je pridaná aplikácia OnePlus Switch pre zálohovanie a obnovu, ktorá podstatne uľahčí prechod zo iného smartfónu na model od OnePlus.

OnePlus 3T
Aplikácia OnePlus Switch je súčasťou najnovšej beta aktualizácie

Keďže ide stále o beta verziu softvéru, pár detailov fungovať nemusí. Ak napríklad používate pre fotoaparát aplikáciu tretej strany, po nainštalovaní aktualizácie nemusí fungovať.

OTA aktualizáciu obdržia tí užívatelia, ktorí sú zapojení do testovacieho programu Open Beta. Ak ste nedočkaví, balíček s aktualizáciou si môžete stiahnuť a na nainštalovať manuálne. Stačí kliknúť SEM, kde získate balíček so softvérom a potrebné pokyny.

Pozor, ak sa zapojíte do Beta testovania, naďalej nebudete dostávať aktualizácie stabilných verzií softvéru. Podľa reakcií na oficiálnom fóre spoločnosti sú užívatelia s novou aktualizáciou vo väčšine prípadov spokojní.