Úvod Výrobcovia UMi UMi Diamond X oficiálne: O 1GB menej RAM, o $20 nižšia cena!

UMi Diamond X oficiálne: O 1GB menej RAM, o $20 nižšia cena!

4
Získajte UMi Diamond zadarmo na www.umidigi.com

Čínsky výrobca, UMi poodkryl rúško záhady nad ďalším smartfónom určeným pre zákazníkov hľadajúcich schopný telefón za cenu do 100 EUR. Novinka sa volá UMi Diamond X a ako už názov napovedá, s modelom Diamond má spoločné viac, než len meno.

V podstate ide o dva takmer identické modely s jedným malinkým rozdielom. Tým rozdielom je kapacita RAM, ktorá je o niečo málo nižšia. Celé porovnanie špecifikácií si môžete pozrieť v tabuľke nižšie.

umi-diamond-x-tabulka

UMi Diamond a Diamond X zdieľajú rovnaký, musíme povedať, že krásny dizajn. Kompaktný 5-palcový smartfón je dostupný v čiernom, bielom a zlatom prevedení.

umi-diamond-x-3

Okrem dizajnu sú bratia z radu Diamond poriadne tvrdí chlapci. Evidentné je to z niekoľkých či už laboratórnych tak aj menej vedeckých testov a drop testov. Pády na zem zvládli bez väčších problémov.

umi-diamond-x-2

Nejde však len o odolnosť a dizajn. UMi vám dnes chce ukázať ako sa darí batérii v modeli Diamond. Pozrieť si to môžete vo videu, v ktorom uvidíte niektoré dobre známe situácie vyžadujúce poriadny kusisko šťavy.