Úvod Zariadenia Elektrický bicykel ako žiaden iný: Má 1000W výkon, 90 km dojazd! Slováci...

Elektrický bicykel ako žiaden iný: Má 1000W výkon, 90 km dojazd! Slováci ho môžu mať za tajnú cenu!

Elektrické bicykle sú na Slovensku novým fenoménom. Sezóna je v plnom prúde a ak sa obzeráte po vlastnom elektrickom bicykli, máme pre vás extrémne výhodný tip.

14
RANRIDE YG90B
Zdroj: RANRIDE

Letná sezóna je v plnom prúde a spolu s ňou aj chuť jazdiť na výlety alebo len tak pre radosť. Čoraz viac ľudí pri výbere bicykla siahne po elektrickej verzii, ktorá je predsa len o čosi pohodlnejšia. Dnes vám predstavíme RANRIDE YG90B, jeden z cenovo najvýhodnejších modelov.

RANRIDE YG90B

🛒 Cena: 1 099,99 € | 🎫 Kupón: NNNCPYG90A | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Bicykel je vybavený silným elektromotorom s výkonom až 1 000 W, vďaka čomu poskytuje maximálnu rýchlosť až 45 km/h. To hravo postačí nielen do prírody, ale aj do mesta, v ktorom sa budeš presúvať rýchlejšie než na MHD. Motor tiež zabezpečuje krútiaci moment 75 Nm.

Motor napája objemná 17 Ah (48 V) batéria, ktorá sa postará o kombinovaný dojazd 70 až 90 kilometrov v závislosti od toho, aký veľký človek na bicykli práve sedí.

Pri plne elektrickom presune počítajte s približne polovičným dojazdom, no ani 40 kilometrov predsa neznie úplne zle, čo poviete? Batéria sa z 0% na 100% nabije za približne 8 hodín, čo je ideálne pre nabíjanie v noci.

RANRIDE YG90B
Zdroj: RANRIDE

Pohodlná a bezpečná jazda

Šasi bicykla je vyrobená z hliníka, vďaka čomu je ľahká a mimoriadne pevná. O pohodlie sa zas starajú 27,5-palcové CST pneumatiky, ktoré si hravo poradia s akýmkoľvek terénom. Samozrejmosťou je tiež predné aj zadné odpruženie.

Bicykel pracuje s 27 rýchlosťami (MicroNew), čo znamená, že problém s jazdou nebudeš mať ani vtedy, ak sa ti náhodou vybije batéria. To je dôležité, pretože bicykel váži 26 kilogramov, no na druhú stranu, vďaka pevnej konštrukcii, unesie aj 120 kg človeka.

Výrobca vám k bicyklu dokonca pribalí hneď 7 darčekov. Zadarmo dostanete prilbu, okuliare, zadné svetlo so solárnym panelom, tašky, blatníky, pumpu a multifunkčný nástroj pre jeho poskladanie.

Cena a dostupnosť

Nakoniec to najdôležitejšie – cena. RANRIDE YG90B sa aktuálne predáva v pôsobivej zľave. Pôvodne totiž stojí 1 334 €, vďaka overenému technologickému obchodu Geekbuying však môže byť váš za oveľa prijateľnejších 1 099,99 €. Stačí, ak v košíku zadáte kupón NNNCPYG90A, čím aktivujete výhodnejšiu cenu.

>>> Kúpiť RANRIDE YG90B za 1 099,99 € <<<