Úvod Zariadenia Jednoduchý spôsob ako si privyrobiť: Slováci vo veľkom kupujú toto jedno zariadenie!

Jednoduchý spôsob ako si privyrobiť: Slováci vo veľkom kupujú toto jedno zariadenie!

Jeden z najlepších spôsobov ako si začať privyrábať. Gravírovací stroj ATOMSTACK S20 Pro je aktuálne v obrovskej zľave!

0

Ak ste fanúšikmi modernej techniky a máte radi domáce projekty, jedno zariadenie by mohlo byť po vašej chuti. Ak budete šikovní, môže slúžiť ako nástroj pre zarábanie. O tom, že je to jednoduchšie, než sa môže zdať, sa už presvedčili mnohí. Tým zariadením je ATOMSTACK S20 Pro, laserový gravírovač, ktorý je aktuálne v masívnej zľave.

ATOMSTACK S20 Pro

🛒 Cena: 498,99 € | 🎫 Kupón: FFS20P | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Gravírovací stroj ATOMSTACK S20 Pro vám domov príde v kompaktnom balení, čo znamená, že ho budete musieť poskladať. Netreba sa ale báť, súčasťou balenia je aj návod a celé zloženie nebude trvať dlhšie ako 10 – 15 minút.

ATOMSTACK S20 Pro
Zdroj: ATOMSTACK

Zariadenie je vyrobené z kvalitného hliníka, vďaka čomu je stabilné a nepôsobí tak ako „hračka“. Poskladaný gravírovač meria 66 x 67 cm a nezaberá tak príliš veľa miesta. Vďaka svojim rozmerom ponúka plochu až 40 x 40 cm pre všetky vaše projekty. To je viac, než mnohé podobné stroje v tejto cenovej kategórii.

Laser, ktorý je súčasťou ATOMSTACK S20 Pro je nielen poriadne výkonný, je aj extrémne presný. Dosahuje totiž presnosť 0,01 mm. Laser má tiež 4 diódy s výkonom 6W, ktoré vďaka špeciálnym optickým zrkadlám ponúkajú kombinovaný výkon až 20 W.

ATOMSTACK S20 Pro
Zdroj: ATOMSTACK

Bez akýchkoľvek problémov tak môžete gravírovať drevo a dokonca aj kovové materiály. Celkovo môžete gravírovať na viac ako 40 rôznych materiálov. Len pre predstavu, ide napríklad o galvanizované železo, nehrdzavejúcu oceľ, sklo, zrkadlá, drevené materiály, plast, keramiku, netkanú textíliu, akryláty, gumu či dokonca na rôzne potraviny.

Po softvérovej stránke sa môžete spoľahnúť na plnú kompatibilitu s programami ako LaserGRBL alebo LightBurn. Inými slovami, je to poloprofesionálny stroj, s ktorým môžete ukázať ako veľmi kreatívni ste.

ATOMSTACK S20 Pro
Zdroj: ATOMSTACK

ATOMASTACK S20 Pro: Cena a dostupnosť

Gravírovací stroj ATOMSTACK S20 Pro bežne stojí 1 860 €, čo približne zodpovedá tomu, čo všetko dokáže. Vďaka overenému technologickému obchodu TomTop ho môžete mať dočasne len za 498,99 €. Stačí, ak využijete kupón FFS20P a cena sa automaticky zníži. Domov vám príde kuriérom do niekoľkých dní. Pri doručení nebudete doplácať žiadne ďalšie poplatky.

>>> Kúpiť ATOMSTACK S2 Pro za 489,99 € <<<